neděle 13. října 2013

Yellow Submarine

Tak jsem včera v noci dopletla první z polštářů. Nelze nazvat jinak než yellow submarine. Tento je zamýšlený k nám domů, ale pokud se někomu líbí, upletu další. Jen nevím, jestli ještě seženu ty krásné knoflíky s trojúhelníkem uprostřed, protože ty měli úplně poslední.





Myslím, že krásně oživí a zahřeje interiér a s modrou i šedou jde báječně dohromady. Uvidíme, pletu další v modré barvě jako je na svícnu od Broste, ten se mi k nám možná bude líbit víc a žlutou ponechám jen na drobných detailech. Všichni straší se stoletou zimou, tak abych na ni byla barevně připravena.


Krásnou neděli přeji!


18 komentářů:

  1. krásné..žlutou miluju. Jeden pletený polštářek taky mám..mamka plete a já šiju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ideální kombinace! Já šít neumím, resp. moje poslední šití nedopadlo dle představ a i když už je to několik let nazpět, vracet se k tomu nehodlám. Marti, šijete i na zakázku?

      Vymazat
    2. Tak to u mě to pletení moc nedopadlo :-D. Na zakázku zatím nedělám, ale nevylučuji někdy v budoucnu :-)

      Vymazat
    3. Každý nemůže umět všechno, tak ať se dobře šije!

      Vymazat
  2. Ten je krásnýýýýý!!! A je fakt, že v zimě tahle žlutá rozsvítí krásně interiér :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty už ho máš?Tak to byla rychlovka! Je moc hezký. K polštářku by měla být deka....
    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, pár hodin místo spánku :-) Dneska se těším, že jdu brzy do postele.

      Vymazat
  4. Bari, je nádherný .....Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Taky na zimu zapolštářovávám dům, ale šitýma kouskama :-) Pletený kus u nás doma vidím buď jako kupovaný, nebo přešitý ze starého svetru, páč tak moc šikovná nejsem... (což mě pravda mrzí, ale nevěším hlavu - zima bude dlouhá - třeba k těm jehlicím taky jednou přičichnu). Pěkný den, Baru!

    OdpovědětVymazat
  6. Lucko, já si každý rok říkám, že už na pletení kašlu, ale stejně mě to nedá a pár kousků si uštrikovat musím. Baví mě to :-D Zase neumím šít! Pěkný den i Tobě, Lucko.

    OdpovědětVymazat
  7. Baru ta velká oka vypadají tak nádherně!!! A papírová taška, koukám na ni dlouho. Btw, nemáš to nějaké barevné? Ale krásné:-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky nejvíc líbí hladké pletení, ale mám rozpletený i vzor. No to víš, zima na krku, je potřeba se barevně připravit, kdo je připraven, není zaskočen :-) Ale neboj, všechny barvy nejsou k nám domů, tam to teprve ladím :-) Díky!

      Vymazat
  8. Barboro, opět vyladěná barevnost. Nádhera!

    OdpovědětVymazat