čtvrtek 11. srpna 2016

Kancelář jinak?

Aneb jak píše designérka Lea Fousková na svém webu. I firma může mít obývák. Tuto za mě opět velmi zdařilou realizaci jsme fotily už před čtrnácti dny a tak bych ji ráda vsunula mezi cestovatelské příspěvky. Velkorysý prostor, který vedení firmy skýtá zázemí kanceláře i pohodlí obývacího pokoje. U mě zase jen obrazem, protože o celé realizaci píše Lejka na svých stránkách. 





A moje radost z focení byla o to větší, protože tento velkorysý prostor dekorují moje velkoformátová plátna 135 x 90 cm a dva fotopolštáře. A zrovna moje oblíbené motivy. Myslím, že jim to tu opravdu moc sluší. 





Celý prostor je velmi příjemný a i když s barevnými akcenty, nijak se neruší a naopak vytvářejí příjemnou atmosféru. Pokud se jednou dočkám samostatné pracovny (a já vím, že jednou bude), určitě bude tohoto charakteru. Kancelář, obývák a v mém případě i studio pro příležitostné focení v jednom. Jsem ráda, že se svými fotkami mohu být součástí takových krásných interiérů. A příště pro Vás budeme mít jednu opravdu vymazlenou kuchyni a předsíň v námořnickém stylu. 

Krásný zbytek dne!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře: