sobota 23. května 2015

Dobré ráno!

Snídaně do postele. Zasloužená. Pro dva. S porcelánem od arch. Jiřího Pelcla. Tedy přesněji s konvicí ze série Bohemia Cobalt, která je inspirovaná známým českým cibulákem. Byla to láska na první pohled, to jistě chápete. Mám ráda krásný věci a tento porcelán k nim bezesporu patří. Konvice a další kousky můžete koupit v mém nejoblíbenějším eshopu Quality Design.  Ke konvici jsem jen tak dostala krásný hrníček na kávu a víte co se mi na tom všem líbí nejvíc? Že nepotřebujete celou sadu, dá se totiž krásně krásně kombinovat s různými kousky. Ano, chaos já ráda nejen kolem stolu, ale i na něm, případně na podnose. A já po příjemné ranní snídani vyrážím pracovat do terénu, tak snad nezmoknu. Krásný víkend všem!







 









Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Krásne nafotené :-)
    Vydarené pokračovanie línie cibuláku....
    IKEA má teraz pekný biely porcelanový šalek,aj v skle a k tomu korkovú mištičku...ale iný,tvrdený korok...a majú ho namorený aj na antracit,a tie sklenené fľaše s korkovou zátkou k tomu...a sivá a antracitová kamenina, och !
    Pekný deň !
    P.S....a ten zázvor ?..kôli fotogenickosti ? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zázvorový je čaj :-) Manžel takto po ránu kafe nepije, to jen já, závislák :-) Ale jinak je součástí stylingu, to zase jo :-)

      Vymazat
  2. Jejda Báro, ty Vaše fotky, vždycky je obdivuju. Ale tím Libercem jste mě zase dostala. Denně se tam pohybuju, ale že je to taková krása, jsem si připomněla až díky nim. :-D
    Konvička je teda taky moc pěkná. martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod svícnem bývá největší tma, jak se říká :-) Já taky léta chodila Brnem a neviděla, ale teď už chodím s hlavou vzhůru :-) Děkuju!

      Vymazat
  3. Už vidím,zázvor je do čaju,niekto je nachladnutý :o(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, u nás je zázvor celoroční záležitost. Podle TCM podporuje třeba oslabenou slezinu.

      Vymazat