pondělí 29. září 2014

A byla svatba ...

A já mohla být s objektivem při tom. Jak si možná pamatujete, v srpnu jsem dávála na blog předsvatební fotky úžasného páru Aničky a Jirky. Uteklo to jako voda a jim v sobotu fotila svatbu. Opět jsem se utvrdila v tom, že tradice ještě žijí, lidé jsou k sobě milí a prostě na tom jihu Moravy je to všechno takové jiné, kouzelné. Přidávám malou ukázku a novomanželům přeju ani ne tak štěstí jako vzájemnou toleranci a porozumění. Více fotografií  najdete v galerii.









  









 Přeju všem krásný začátek týdne a mějte se rádi!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Ááááááách, krásné, romantické. Baru, gratuluji, je to už focení svatby a to znamená, že už je z tebe opravu "PANÍ FOTOGRAFKA".
    Přeji novomanželům krásný a šťastný společný život a tobě další svatební focení. Je to hodně velká zodpovědnost fotit svatbu, co? Na to bych já neměla.....přiznávám.
    Hezký večer.




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zodpovědnost to je, ale (a teď ať to nečtou moji potenciální klienti) poslední dobou se stále častěji řídím heslem, že když nejde o život, jde o víš co :-)))) A focení svatby ze mě paní fotografku určitě neudělá. Trémou sice moc často netrpím, spíš si každé focení užívám, ale to ještě neznamená, že není co zlepšovat, naopak! Děkuju moc a pěkný večer!

      Vymazat
  2. Jako v pohádce s dobrým koncem:-) Krásně zdokumentováno!

    OdpovědětVymazat