čtvrtek 26. června 2014

Sportu zdar!

Vychováváme mladé a nadějné sportovce - atlety :-) Minulý týden měli oba hoši závěrečnou atletiku. Vítek chodí zatím jen do přípravky, ale Marťa už má pravidelní tréninky a závody. Zahálet se nebude ani o prázdninách a Marťu čekají hned dva sportovní týdny. Jeden v Rakousku na kole a další atletický příměstský tábor. No ale aby jeho zaměření nebylo jednostranné, od září 2014 ZUŠ a výtvarný obor. Chtěl chodit už loni, ale vzhledem k nástupu do první třídy jsem ho nechtěla zbytečně přetěžovat. Takže od září bude mít zastoupeny oba zájmy, které ho baví nejvíc.








I mladší borec udělal spoustu pokroků od první hodiny, i když v atletické školičce se zatím spíše jedná o lepší koordinaci pohybů a zdokonalování různých  pohybových dovedností. Důležité je, že oba dva to baví a pod výborných vedením trenérů se na každý trénink těší.






Tak hoši, ať se vám daří!


Fotografie i obsah článku podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Baru, nádherné momentky! Mladší pirát nemá chybu, musí s ním být sranda (ale jako bych viděla ty čertovy růžky, haha)
    Gratuluji Ti k výhře prkénka, moc Ti ho přeji. Já teď vyhrála knihu Dr.Hauschky, tak to mě moc potěšilo. Byla jsem v Olmiku v Šantovce nakoupit Hauschku a od května už tuto značku neprodávají. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to zase je a ty růžky tam vidíš správně. Občas mi dává pěkně zabrat :-) Dění Hauschka nesleduji, i když informace ke mě prosakují neustále a ze všech stran. Pořád mi volají zklamané zákaznice, že nemají kde nakoupit. To už ale není můj problém. Z prkýnka mám fakt radost, děsně jsem si ho přála :-) Pěkný den, Jani!

      Vymazat
  2. To jsou sportovci! Paráda! A na jaký obor jste Marťu na Zušce přihlásili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde na výtvarku. Baví ho tvoření, kreslení, různé techniky, tak tady se vyřádí a hlavn naučí spoustu nového. Já jsem ráda o to víc, že to byl jeho nápad a přání a taky protože Vítek k tomu nemá sklon absolutně žádný.

      Vymazat
    2. Tak to je bezva! Tak doufám, že se mu tam bude líbit :)

      Vymazat
  3. Je radost pohledět na dítko co "poskakuje" po tartanu , či trávě!!! Doufám, že se dožiji, jejich vítězných stupňů:-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám :-) Uvidíme jak se to bude vyvíjet. Do ničeho je nechci tlačit, musí je to hlavně bavit. A lepší než se povalovat doma nebo trávit volný čas po obchoďácích.

      Vymazat
  4. Krásné momentky a krásní kluci! Super, že je to tak baví :-)
    Hezký den, Baru ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jo a doufám, že jim to vydrží co nejdéle. Děkuju Jani a tobě taktéž ♥

      Vymazat
  5. krásně zachycené :-) a oba jsou to šikulové,tak ať se jim daří a starší pirát ať si užije oba tábory :-) Bára

    OdpovědětVymazat