pátek 27. června 2014

Přijďte si posedět ...

Kam? Do kavárny ERA! Příjemná letní zahrádka, jednoduchý funkcionalistický interiér, opravdu výborná kuchyně a taky moje fotky, které jsou v obou patrech kavárny. Nápad uspořádat výstavu právě tady vznikl loni v říjnu na popud mých kamarádek Nadi a Evy. Tahle kavárna patří k mým TOP 10 v Brně a myslím, že i ty moje minimalistické fotky se do jejího interiéru celkem hodí. Ale tentokrát vám nebudu prozrazovat více, přijďte se kouknout sami. A pokud se vám bude některá z nich líbit, může být hned vaše, protože tahle výstava je i prodejní.






 

No a jestli budete mít chuť se tu se mnou potkat osobně, dejte mi vědět předem, ráda se s vámi domluvím a setkám. Děkuju za vaši podporu, moc si jí vážím! Dneska mám navíc "smutný" den. Dnes jsme totiž měli odjíždět na naši cestovatelskou dovolenou. Nejvíc jsem se těšila na Albánii a Černou Horu. No člověk míní a ten nahoře mění. A tou brzdou jsem já. Ale moc se mi líbí, co mi napsala Pavla z blogu Quality Design a sice to, že když něco nevyjde tak jen proto, že má vyjít něco mnohem lepšího :-) Takže se vlastně můžu těšit, akorát ještě nevím na co. Ponaučení pro příště ... neplánovat dlouho dopředu a nepřecházet nemoci.

Mějte vydařený víkend.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Báro, chápu Vaše zklamání. Také nemám ráda, když nevyjdou plány - zvlášť ty cestovatelské. Držím Vám palce a myslím na Vás. P.S. do Ery se moc těším. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, holt někdy nejde vše podle plánu. Dneska všem začínají prázdniny a mě místo Albánie a dalších krásných míst čeká lékařské kolečko a další krevní odběry, protože ty první jsou pozitivní :-( Ale ještě není všem dnům konec, člověk se na to musí snažit dívat pozitivně :-) Díky a krásné prázdniny!

      Vymazat
  2. Baru, věřím, že ti je to líto. Já jsem loni, když jsme měli jet na dovču a já si zlomila ruku, taky obrečela. Ale jak říkáš, čeká tě něco lepšího a hlavně zdraví je důležitější, aby se nejdřív srovnalo a pak už jsi zase drandila po horách:-) Tak pa a krásnou a hlavně prodejně úspěšnou výstavu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je. Dneska jsem přejetá jak parním válem. Ale všechno zlé je pro něco dobré, ba pro něco ještě lepší! :-) Díky Jani a měj se krásně!

      Vymazat
  3. Baru to je extra (teď chápu, že jsem nesla dříví do lesa):-)))!!!
    Určitě prázdniny budou také povedené i s nějakou improvizací:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, já o tom nepochybuji. Výlety jsou na programu každý víkend, i když nejsou prázdniny a teď na ně bude aspoň více času. Jen se dvěma andílky je to občas o nervy :-)

      Vymazat