středa 22. ledna 2014

Tyformy podruhé

V červenci loňského roku jsem vám tu psala o tvůrčí dvojici Julie Šiškové a Pavly Vachunové, které společně představují TYFORMY. Už tenkrát mě jejich originální tvorba velice zaujala a především šperky. Tento jsem vám představila na i na facebooku, kde jsem se rozhodla založit sekci s názvem HEZKY ČESKY, kam vkládám různé tipy na zajímavé kousky oblečení (a nejen toho) od českých návrhářů a umělců. Sledovala jsem a vyčkávala, který šperk bude pro mě ten pravý, protože šperky vlastně vůbec nenosím. Jasné to bylo v okamžiku, kdy se v nabídce objevil tento porcelánový náhrdelník navlečený na gumičce v mint barvě. A protože radosti bychom si měli dělat tak nějak průběžně, volba byla jasná.





A dnes tento náhrdelník otestuji v praxi. Mám hned  tři pracovní schůzky, tak se jdu hodit do gala. Mějte pohodový den!


Foto: Barbora Grünwaldová

8 komentářů:

  1. Tyformy jsou pro mně v mnoha ohledech už moc "art", některé jejich kousky jsou ale fantastický a mám je v merku už od minulého léta. Až bude ten správný čas, určitě něco pořídím. Vybralas krásně. Ještě bys to měl vyfotit na hrdle :) Jak je to dlouhý a tak. Tak krásný pracovní den přeju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, jsou dost art, právě proto se mi to líbí. Když už nenosím žádný bižu šperky, tak jeden pořádně výraznej :-) A dneska jsem měla samé art schůzky, tak se báječně hodil. Fotku na krku Ti vložím na facebook :-) Ale jinak má gumičku, takže délku si můžeš nastavit libovolnou.

      Vymazat
  2. voľba bola nielen jasná, ale aj výborná...

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásný, a když je z porcelánu není moc těžký?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, lehoučký zrovna není, ale dneska jsem ho měla na krku celý den a ani jsem si to neuvědomila. Takže není :-)

      Vymazat
  4. Baru, včera Ti to na schůzce moc slušelo :-) Děkuji za tip - TYFORMY jsem dosud neznala, koukla na Fler - a super! Líbí se mi. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lejko, díky! Tyformy jsou fakt úžasný! Líbí se mi od nich snad úplně všechno :-)

      Vymazat