neděle 5. ledna 2014

Mlhavo ...

V pátek ráno si piráti hráli s babičkou, tak jsem využila volné chvíle a vyrazila s foťákem za mlhou. Určitě má mlhavé počasí svoje kouzlo a já ho mám vlastně celkem ráda. Všechno je takové zastřené a mě to přijde romatické. Jen jsem si zapomněla rukavice, takže mi byla pěkná zima. Budu je muset zařadit jako součást fotografické výbavy.




 




Mlha se povalovala úplně všude a bylo to fajn. Jen už by mohlo být  místo blátiva trochu víc zamrzle a zasněženě. Na leden je tohle nezvykle teplé počasí. Už jsme museli dvakrát zrušili lyžování. Ale přiznám se, že tyhle tlumené barvy, které připomínají spíše pozdní podzim, mám moc ráda.

Krásný nedělní den!


Foto: Barbora Grünwaldová

17 komentářů:

  1. Baru, super fotky! Ideální do interiéru. Rozšíříme album, asi :-) Ještě lepší ale bude jaro, protože tady ten podzim-zima může někomu připadat lehce deprés, však víme! :-) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lejko, víme! Ráda dotisknu. Slíbila jsem ty kostelové, v pondělí zadám do tisku a příští středu můžu předat. No ... když koukneš do mého alba ROČNÍ OBDOBÍ http://photographyasmyhobby.blogspot.cz/search/label/SEASONS%20%2F%20RO%C4%8CN%C3%8D%20OBDOB%C3%8D z jara tam toho moc nenajdeš :-D Asi jsem divná, ale jaro je na mě zřejmě moc dynamické a rychlé, je to energie dřeva a ta má říz. Tak uvidíme jak letošní jaro :-) Pěkný den i Tobě!

      Vymazat
    2. Baru, dívala jsem se, dle mě moc pěkné fotky. Mě by asi taky nenapadlo fotit ty klasické jarní rozkvetlé motivy, radši mám kameny, hnědá pole střídající se se zelenou trávou, suché větve, kmeny stromů a tak. Dneska jsme spáchali koláž a zavěsili Tvoje obrázky. Ještě to prkýnko na záchod :-)

      Vymazat
    3. :-D Dotisknu tyhle a přinesu. Díky!

      Vymazat
  2. Krásné fotky! Hezkou neděli Baru!

    OdpovědětVymazat
  3. Baru, krásné fotky - takový "podzim v zimě"! Ta druhá fotka je skvělá, taková tajemná - přemýšlím, co je za mlhou?
    Jinak je to počasí hrozný, kdyby aspoň vylezlo trochu sluníčko...
    Přeji pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zimní podzim :-D Pravda, můj hledáček sluníčko neviděl ani nepamatuju. Pěkný den!

      Vymazat
  4. Ta druhá se mi líbí nejvíce :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mlha přede mnou, mlha za mnou:-D Ale výsledek je víc než jasný-povedený:-)!

    OdpovědětVymazat
  6. A ta druhá se mi tuze líbí :)

    OdpovědětVymazat