pondělí 6. ledna 2014

Instalife 1/2014

Protože jste mě psali, že se vám kolážový instalife líbí, budu v něm pokračovat i letos. Takže tu pro vás mám první letošní instalifovou koláž. Jediné, o co se budu snažit je, aby fotografie v koláži byly "čerstvé" a na blogu se vyskytovaly poprvé. Ale zaručit vám to samozřejmě nemůžu, přece jen devět nových, ještě nepublikovaných fotek týdně, je dost :-) A jaký byl náš uplynulý týden? Žádné bujaré silvestrovské oslavy neproběhly, protože jak už jsem psala, nemám tento poslední den v roce ráda. Takže v klidu a pohodě, s lahví dobrého vína a něčeho dobrého na zakousnutí. Kaviár nejenže dobře chutná, ale ještě je navíc fotogenický :-)



Celý týden byl spíše ve znamení sportovních aktivit celé rodiny. Starší pirát a náš nadějný atlet nás přesvědčil, že jeho vítězství na posledních závodech na konci loňského roku nebyla náhoda a o víkendu opět stoupl na bednu a vyhrál ve svojí kategorii Brněnský běžecký pohár - Kuřimský kros. Založila jsem mu atletický deník, kde budu všechny jeho úspěchy zapisovat a schraňovat. Třeba to bude jednou pěkná vzpomínka. Synku, ať Ti to letos pořád tak dobře běhá! Ale ani já jsem nezahálela a konečně začala cvičit s osobním trenérem. Pokud mi to čas a děti dovolí, ráda bych se sportovním aktivitám věnovala třikrát do týdne. A na konci týdne nechyběla ani kultura. Pan Božský vede děti ke sportu, já zase ke kulturnímu vyžití. Takže jsme v neděli se starším pirátem navštívili výstavu a taky další zajímavou kavárnu v Brně. Ale o tom se zmíním později. 


První týden letošního roku je za námi a tak vám všem přeji příjemný start do týdne druhého.
A vítám nové čtenáře ♥


Foto: Barbora Grünwaldová

10 komentářů:

  1. Kde je ta kavárna s krásnou dlažbou? :-)) Nevydržím!!! :-) V sobotu jedu do Brna s kamarádkou na tříhodinové cvičení - ale už jsem ji varovala slovy pana Sováka z Marečku podejte mi pero: "Jestli mi to nepůjde, běda vám!" - moje parafráze: "Jestli mě to nebude bavit, tak se sbalím a půjdu do kavárny." Moc gratuluji ke sportovním úspěchům staršího klučíka! To je pro člověka nejlepší odměna za strázně spojené s výchovou. A Pavel Bezděk je skvělá volba trenéra, ví, co dělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrž do středy, dozvíš se :-) Tříhodinové cvičení??? Tak přeji hodně zdaru! O Pavlovi už jsem se přesvědčila, že je to přesně ten, kterého jsem hledala :-) No a Marťovi to nadšení a úspěchy snad vydrží co nejdéle. Zatím je do atletiky nadšený.

      Vymazat
  2. super sportovní výsledky :-) a založit ten deník, to bude krásná vzpomínka. a moc se mi líbí ty kanapky, mňam :-) já jsem teď tři dny okusila nemocniční stravu (ale už jsem doma a stále jako těhotná) a tak si potřebuju spravit chuť, tak jdu něco vytvářet do kuchyně :-) hezký týden bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru! Tak snad je všechno v pořádku, kdy máš termín? No nemocniční strava je opravdu děs.

      Vymazat
    2. termín za 19 dní...už se to blíží :-) ale prý už by malá mohla klidně ven, říkal pan doktor :-) tak uvidíme, kdy se jí za námi zachce :-)

      Vymazat
    3. No páni, to uteklo! Tak za chvíli bude princezna tady.

      Vymazat
  3. Krásné fotky a skvělé úspěchy!!! Tleskám!!
    Prosím tě, to černé na tom vajíčku je co?
    Sportu zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to je právě ten kaviár :-)

      Vymazat
    2. Aha, já to nikdy nejedla a ani nepoužila.
      Ta fotka s Vítkem je pěkná, mám ráda momentky. Nesnáším to focení typu: stoupněte si všichni do řady a vyfotíme se! To je moje vzpomínka na dětství a od té doby takové focení nesnáším.
      Děláš dětem třeba album?

      Vymazat
    3. Taky mám raději momentky ...

      Vymazat