sobota 23. listopadu 2013

Překvapení

Moje největší narozeninové překvapení, které jsem opravdu nečekala! Ve středu jsem si na poště vyzvedla obálku, trochu jsem trnula, co zase mám za doporučené psaní, když jsem si nic neobjednávala, ale tentokrát nic s červeným pruhem. Byla jsem více než mile překvapená. Co víc! Byla jsem přímo dojatá.  Někdo, kdo mě zná jen virtuálně, si na mě vzpomněl a poslal mi ten nejkrásnější dárek k narozeninám. Ono co si budeme povídat, nejkrásnější dárky jsou ty, které si sami vybereme :-) Autorem tohoto překvapení není nikdo jiný než grafička a ilustrátorka Markéta Jinochová alis Myyna.


Tyto dvě grafiky dělané leptací technikou akvatinta jsem měla uložené v mém Flerboxu s názvem wishlist a ani ve snu by mě nenapadlo, že mi za několik dní přistanout doma. Zleva je to grafika s názvem Levitující domečky a zprava Loďka.  Od Markétky už nějaké obrázky doma mám, ale tyhle mě zaujaly okamžitě, jsou prostě jiné než ty ostatní.


Místo pro mě jsem měla naplánované okamžitě, jakmile jsem smontovala nový stůl. Původně jsem tam měla svoji velkoformátovou abstraktní fotografii, ale chtělo to něco jemnějšího. I když se přiznám, že ještě nemají tu pravou paspartu, ale já si je dneska zkrátka musela pověsit, to jistě chápete :-)



A jsou s věnováním! Marki, ještě jednou moc děkuji, protože jsi mě opravdu potěšila strašně moc! Nemůžu se na ně vynadívat :-)

Prima sobotu všem!


10 komentářů:

  1. Ahoj Baru, sluší jim to u Tebe! Já díky, že sis dala do wishlistu zrovna mojí tvorbu. Je to čest!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marki, čest je to pro moji zeď, že na ní může viset Tvoje tvorba a samozřejmě i pro mě :-)

      Vymazat
  2. a ja sa teším spolu s vami...

    OdpovědětVymazat
  3. Barboro, jsou opravdu nádherné!

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Myyna je formát. Baru,dostat krásné obrázky a ještě s věnováním, to má tu největší váhu daru.
    Moc ti tam obrázky sednou.Pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si toho moc vážím! Děkuju :-) Ještě ty pasparty jsou provizorní ...

      Vymazat
  5. Krásné fotografie. Klidně bych si dokázal představit jejich umístění na stěnu u sebe. Zmiňuješ původní umístění velké fotky na zdi. Jen by mě zajímalo, kde třeba nechat vyvolat fotky ve velkém formátu na takovou tu lepící folii na zeď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bohužel nevím. Na lepící fólii jsem zatím netiskla, pouze klasický velkoformát nebo plátno. Tu zmiňovanou fotografii jsem měla klasicky vytišnou a ve flipu.

      Vymazat