pátek 22. listopadu 2013

Dobré ráno!

Není nad to začít den tak jak sami opravdu chceme. Vím, že se to nepoštěstí každý den, ale já jsem si už včera naplánovala, že pátek bude v duchu obyčejných maličkostí, kterými si udělám hezčí den stůj co stůj. Tak jsem si koupila rudý přiskyřník a dnes ráno si udělala snídani jen sama pro sebe. Přiznám se, že občas ráda snídám v oblíbené kavárně, protože v osm hodin ráno tam nenatrefíte na nic jiného než ranní poklidnou atmosféru bez vřískajícíh dětí, voňavou kávu a čerstvě rozpečený croissant :-) Ale dneska se mi prostě nechtělo vůbec vylízat ven. A proč taky, když nemusím! Užila jsem si snídani doma. 



Už ta barva! Plná energie a povzbuzující ... a brusinková marmeláda. Žádná zdravá snídaně, bílé pečivo, máslo, ale pořád všechno přece nemusí být zdravé a nalajnované, no ne? Důležitý byl výsledný efekt. 




A nebojte, ten pryskyřník jsem nesnědla :-) Posloužil čistě jako dekorace! Ale je krásný, obvykle si kupuji bílé a takový karmínově rudý jsem doposud ani neviděla.

Přeji Vám příjemný start do nového dne a 
stejně pohodový víkend!

Foto © Barbora Grünwaldová  
Fotografie podléhají autorskému zákonu. 

14 komentářů:

  1. dobré ráno :-) takovou snídani asi mít nebudu, ale ten pryskyřník nádhera! Přišla jsem na něj teprva před rokem předtím jsem ho nikdy neviděla a je to opravdu nádherná kytka, ty bílé se mi líbí moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pryskyřník miluju http://photographyasmyhobby.blogspot.cz/2013/03/kvetinove-aranzma.html A v květinovém aranžmá kupodivu i dlouho vydrží.

      Vymazat
  2. Krásné ráno s jednou z mých nejoblíbenějších květin, vlastně se dvěma:-)
    Přeji povedený den!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré ráno! Tak takové snídaně si dělám o víkendu! Sice bez kytičky, ale se čtením blogů.
    Ten pryskyřník červený vypadá úžasně, ještě jsem takový neviděla a to jsem v květinářství často.
    Už vím, co budu zítra ráno snídat! Baru, je to nějaká bio marmeláda?
    Miluji pátek, protože je jasné, že po něm přichází vííííííííííííkend! Hurá!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já dnes opět snídala u PC....Ale někdy si budu muset taky udělat takovou pohodu a užít si krásného stolování jako ty. Baru hezký víkend i tobě! pa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ta častější varainta, která převládá i u mě. Dnes ovšem ne. Díky Jani a prima víkend!

      Vymazat
  5. to muselo být prima krásné ráno :-) já se přiznám, že co jsem těhotná, tak pečivo s máslem a marmeládou či medem na snídani jednoznačně vede :-) a tahle marmeláda z ikea je dobrá :-) já nedávno dostala od ségry netradiční domácí marmelády- nyní mám načatou: jahoda, banán, vanilka :-) tak přeji krásné skoro poledne a hezký víkend, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když jsem byla těhotná s oběma klukama, tak jsem ujížděla taky na sladkých snídaních a hlavně, tak jak nepiju mlíko, dělala jsem si pořád kakao. Fajn víkend i Tobě!

      Vymazat
  6. Moc závidím takové ráno... Já jsem dnes nějak od rána v poklusu. I tento komentář píšu o krátké přestávce :-). Baru, hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, není to často, ale dnes mi to fakt pomohlo. A vůbec, dneska mám takový příjemný den. Užij si víkend!

      Vymazat