pondělí 11. listopadu 2013

Instalife

Poslední příspěvek istalifu jsem Vám naservírovala v koláži a nějak se mi to zalíbilo :-) Je to rychlé, výmluvné a není třeba velkých komentářů. Souhrn toho, co se za týden událo obrazem. Tak pokud se to i Vám takto líbí, bude bývat i nadále instalife v koláži. Aby můj život nebyl jeden velký chaos a zvládla jsem toho co nejvíce, pokouším se do něj vnést pravidelnost rozdělenou na dny kdy jsem s dětmi a matka v domácnosti, potažmo stále na mateřské "dovolené" a na dny, kdy pracuji.



Dětem se věnuji v pondělí a úterý, středy a čtvrtky potom trávím čas pracovně, v pátek se snažím dohnat všechny resty a víkend máme pokud možno společný. Už z toho konečně nemám špatné svědomí. Přes mnohé názory, že matka má být doma s dítětem si myslím, že mnohem důležitější je fakt, aby matka byla spokojená, protože když není, odráží se to na spoustě dalších věcí. Jen dodržovat ty hranice a plán se musí. Takže už asi víte, jak vypadal můj týden. Pracovně jsem navštívila Kroměříž, Přerov a Prostějov, o víkendu jsem upekla sachr dort a oslavili jsme svatého Martina.
 

Jaký byl ten Váš týden?


16 komentářů:

  1. Baru náš víkend byl hodně hektický...ale to už možná víš:-) A já také zastávám názor, že pokud je spokojená matka, tak je spokojená celá rodina. Tak pa a ať se ti daří v obou rolích :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sachr! Počkat, teď jsem si vzpomněla, že jsem si koupila v pekárně nějaké alternativní sladké kuličky a zapomněla na to... jdu si pro ně... :)
    Koláž je super, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekla jsem ho ve stavu na hranici přežití, ale chutnal jim :-) A děkuju!

      Vymazat
  3. U mně byl týden náročný ale o víkendu jsem vyrazila na sraz kreativních ženských. To byla paráda 26 ženských stejného ražení, tvořilo se, povídalo se, fotilo se..... Nádherný víkend

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, na jednu ženu toho zvládneš moc, což moc obdivuji, protože já to nedokážu. Koláž se mi moc líbí a na sachr s kávičkou mám chuť. Hlavně se uzdrav a všechno nejlepší Martinům!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a potom končím co tři týdny s nějakou virózou :-) Díky! Už to trvá na můj vkus nějak dlouho, ale ani v posteli nezahálím.

      Vymazat
  5. Po dlouhé době poklidnější:-) Ale to je asi klid před bouří..., než vypukne vánoční fofr:-)
    Koukám, že jsi přímo vzorově organizována! Jen jen mí poraď, jak udržet plán, který máme v hlavě i diáři, protože dnes, víc než dříve nelze stále více s ničím a nikým počítat! Přeji dobrou formu do dalších akčních dnů:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vánoční fofr ani nemyslím, letos ho prostě vypustím! Nebude a basta. Plán je základ úspěchu, bez něj to nejde, stejně jako dobrý time manager. Jinak každá rada drahá, moje milá, máš naprostou pravdu a proto vždy musíš mít záložní plán, kdyby selhal ten původní vinou cizího přičinění :-) V praxi asi takto .... vypadne jedna babička na hlídání? Musím zdolat jinou, aby nad limit stanovený pohlídala. Zruší-li někdo schůzku na poslední chvíli, musím mít v záloze další jednání, které sice nebylo priorotní, ale co kdyby, že? No a přijde-li do toho všeho viróza, vypadá to tak, že za každou cenu musíš umluvit někoho na hlídání dětí (i když to asi není Tvůj případ) a jakmile opadne horečka a nastoup jen teplota do 38 stupňů, uděláš si kancelář z postele (na druhém konci nevědí, že máš pyžamo) a s mega balením kapesníků úřaduješ mezi polštáři. Když onemocní děti, je to horší. Ale pokud to vypadá hodně optimisticky, neboj, ještě včera jsem byla zoufalá! :-) Domluvila jsem :-D

      Vymazat
    2. :-))), perfektní odpověď! Přeji dny v s plánem, který se nebortí-D

      Vymazat
  6. Hanka Francová13 listopadu, 2013

    Baru, ta forma koláže je dobrý nápad........sachr vypadá moc dobře, taky bych se do něj chtěla někdy pustit, ale ještě jsem si netroufla........jinak taky máme doma Martina a také jsme slavili :o) Mějte se pěkně a ať se vše daří !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tak tady orpavdu nemáte co zkazit, je naprosto jednoduchý, recept najdete zde: http://photographyasmyhobby.blogspot.cz/2013/07/sachr-dort-jeste-neco-navic.html Je ze špaldové mouky a jablek, takže takové zdravější varianta a u nás ho chlapi zbožňují. No a já taky, bez výčitek :-) Krásný večer!

      Vymazat
    2. Hanka Francová13 listopadu, 2013

      Díky moc za odkaz.......vyzkouším :o)

      Vymazat
    3. Ráda se stalo a dejtě vědět, jak chutnal :-)

      Vymazat