pátek 25. října 2013

Moje podzimní top

Taky máte oblíbené některé podzimní kousky z Vašeho šatníku? Já ano! A protože jsem už dlouho  nepublikovala žádný fashion příspěvek, jeden přidávám. Sama sebe nerada fotím, tak alespoň takto "na neživo". O víkendu přijede moje kamarádka fotografka, tak třeba nějaké live fotky vzniknou. A co patří k mým nejoblíbenějším podzimním kouskům?




Tady jsou! Kožená bundička Marks and Spencer. Naprosto jednoduchá a zcela minimalistická. Žádné kapsičky, manžety a zbytečné záševky či zdobení. Zkrátka i v oblékání jsem tím poznamenaná. Nesmírně pohodlné kožené kozačky Vagabond a velmi praktická peněženka - psaníčko Guess.
Barva Vás asi nepřekvapí :-)
 


 Vždycky se mi strašně líbily boty na klínku. Jenomže já a podpatky, to dopadne vždycky stejně. Leží mi ve skříni. Ale tyhle jsou jiné! Jsou strašně pohodlné, asi proto, že výška klínku je jen 6 cm, což je maximum, co jsem schopna zvládnout. A navíc Vagabondy mám strašně ráda. Jsou to pro mě pohodlné a kvalitní boty, které opravdu vydrží, proto se k nim ráda a často vracím.



 Černou peněženku alias tohle psaníčko jsem si přivezla z Říma. Poutko je odepínací, ale já ji chtěla právě kvůli tomu poutku, protože když třeba potřebuji vyběhnout na rychlou schůzku, stačí mi jen mini psaníčko, kam se krásně vejdou všechny doklady včetně řidičáku. A navíc mě vyšla o pár stovek levněji než u nás a je z aktuální kolekce. 

Co Vy a Vaše oblíbené podzimní kousky, které nesmí 
ve Vašem šatníku chybět? 



8 komentářů:

  1. Vagabondy jsou jedny z nejlepších bot, jaké jsem kdy měla. Mám jich několik :). A je to vtipné, ale též mám maximální možnou výšku podpatku 6 cm :)))
    A další můj oblíbený kousek je vlněné pončo. Mám rovnou dvě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jich vlastním celou sbírku a jsou bezkonkurenčně nej. Pončo by se mi zamlouvalo, jedno vlněné jsem měla a z nepochopitelných důvodů jsem se ho zbavila. Ujíždím na vlněných kabátcích, ale na ty je teď ještě teplo, nicméně se na ně už moc těším :-) A ještě bych si ráda pořídila kašmírový svetřík ... ách :-)

      Vymazat
    2. Kašmírové svetry jsou moje vášeň :) a nejvíc jich mám ze sekáče. Mám na ně štěstí :)

      Vymazat
    3. Když já v sekáčích neumím nakupovat nebo jsem ještě nenarazila na ten pravý :-(

      Vymazat
  2. Mám to stejně, všechny mé podpatkové pokusy skončily nenošené kdesi v propadlišti dějin. A taky jsem si teď pořídila cosi na klínku a k mému překvapení je to pohoda největší. Hurá - některé nohavice už dál nemusím courat po zemi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, teď jsi mě pobavila. Všechny nohavice taky tahám po zemi, protože nesnáším, když jsou kalhoty krátké a cosi na klínku .... :-))))) Nejdřív jsem se obávala, že dopadnou stejně jako všichni předchůdci s podpatkem, ale zírám, jsou to papučky.

      Vymazat
  3. Moc pěkný Baru! Koženou bundičku mám taky:-) A ještě miluji na podzim svůj krátký světle béžový baloňák, ten mám už tři roky a vždycky se na něj těším. A s podpadkama to mám stejně, vždycky si je nachystám i v nich odjedu, ale na lítání po Praze přibaluji kecky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je klasika a základ šatníku! Jinak béžovou nosím po černé hned nejraději :-)

      Vymazat