pondělí 28. října 2013

Instalife

Krásné, tentokrát sváteční pondělí! Uplynulý týden byl jak jinak ... akční. Všimli jste si, že už nepíši hektický? I v tom šumu a rušnu jsem si ho užila se vší parádou. Tři plodná školení v lekárně a dvě prezentace, je moje pracovní skóre minulého týdne. A víte co mě potěšilo z celého týdne nejvíc?


První rodičovská schůzka. V takových chvílích si obzvlášť uvědomuji, jak báječné je být matkou!


Pondělí bylo celkem pohodové, rozjezdové. Úterý, středa a čtvrtek příjemně pracovní. 



Pátek více méně zkrášlovací, protože i to je občas třeba.



A víkend byl relaxační a výletovací.

V sobotu mi úsměv od ucha k uchu vykouzlily kamarádky, v neděli zase tak trochu blaženost z malinko adrenalinového focení. Ale o tom samostatná reportáž až později. Jaký byl Váš uplynulý týden?

Užijte si dnešní volný den a třeba i nějaký příjemný výlet!
My dnes vyrážíme na krásnou Pálavu.



6 komentářů:

  1. Jéééé, to je krásná fotka! Ty jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, posílám mnoho pozdravů z Vídně... Moc krásná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, a to jsi netušila, že za pár hodin se potkáne osobně :-) Jsem moc ráda, že jsi mě oslovila, já bych Tě nepoznala, omlouvám se! Je moc milé, když se takto někdo hlásí. Těším se na Tvůj report z Vídně!

      Vymazat
  3. jeee, moc ti to sluší :-) brýle jsou parádní. a největší potěšení plně chápu :-) je to šikulka...užijte výlet...nás s manželem odpoledne čeká focení s kamarádkou, že nám udělá venku pár "pupíkatých" fotek na památku, tak snad nás vítr neodvane...hezký sváteční den, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brýle už jsou nezbytné, ale nevadí mi. Výlet byl bezva, vyrazili jsme hned brzy ráno a počasí vyšlo parádní. Doufám, že focení vyšlo podle plánu, vítr dnes fučel jako o závod.

      Vymazat