pondělí 14. října 2013

Instalife

Poslední dobou mám pocit, že tuhle rubriku budu muset vynechat, protože ji prostě nestíhám. Pěkné pondělí všem! Ani nevím čím začít, každý den jsem publikovala nějaký příspěvek, takže víte vše :-) Tento týden bude více pracovně náročný, takže se předem omlouvám za pauzu, která tu vznikne.


 Minulé pondělí byla všehochuť, vyřizování restů a běhání po úřadech. V úterý jsem byla pracovně na Zlínsku, ale to už jste se mohli dočíst zde.  Kdo uhodne co je na této fotce, má plusové body :-) Středa byla opět administrativně úřední, stejně jako čtvrtek.


Ve čtvrtek odpoledne jsem měla jednu příjemnou pracovní akcičku a úplně jsem zapomněla, že jsem měla jít večer na masáž. 



V pátek večer jsme začala konečně plést. Nevěděla jsem co dřív, tak jsem začala štrikovat a zkoušet hned dva kousky. Ten žlutý už je hotový tady.


Víkend byl ve znamení rodiny, výletů, závodů a dětských hřišť.


Jedno takové oblíbené má starší pirát v Brně. Člověk by tam mohl strávit celý den a stejně to bude málo.

Pohodové pondělí a celý týden!


8 komentářů:

  1. Plusové body nedostanu, ale ten prostor se mi líbí :). Ty sloupy!
    A žlutý polštář taky! Nebyl by třeba v červené? Ten by se mi hodil... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myyno, to je pramen Vincentky, miluju ji :-) Červenou přízi momentálně nemám, ale pokud na to nespěcháš, kouknu se po ní a případně vyrobím, ale nejdřív za 14 dnů, teď toho mám moc.

      Vymazat
    2. Ne, rozhodně nespěchám! :) Děkuju

      Vymazat
    3. A odstín? Červená je široký pojem :-)

      Vymazat
  2. týden zase utekl nějak rychle, co?....také bych nevěděla, co je na fotce za místo...sice jsem Vincentce nepřišla moc na chuť, ale Luhačovice jsem si zapsala na cestovní seznam míst, kam chci :-)...a to hřiště je teda parádní! by se u nás ve městě mohli inspirovat! Hezký týden i k vám do Blanska. Bára

    OdpovědětVymazat
  3. Takový týden, může zvládat jenom "superžena", jako ty:-D Přeji hodně úspěchů na všech frontách i dostatek energie. Krom zbytku akčního týdne, na tu masáž bych klidně šla za tebe suplovat:-)
    Přeji úspěšný týden!!!

    OdpovědětVymazat