úterý 10. září 2013

Svět pásek

Na moje příšpěvky na téma washi pásky a jejich využití už jste asi zvyklí. Minulý týden jsem u Iri Novak na blogu Můj dům, můj squat vyhrála další soutěž, tentokrát o nákup washi pásek v hodnotě 200Kč v eshopu Svět pásek. Mají opravdu široký výběr. Tak jsem si k tomu ještě něco přihodila a rozšířila jsem svoje washi řady. Jak vidíte, i z washi pásek je patrné, které barvy mám nejraději :-)



 Černobílá kombinace barev samozřejmě převládá, nicméně nově jsem si pořídila rybičky, ptáčky a metr. Naučila jsem se totiž používat pásky i jinak než jen k dekorování.



Zdobím s nimi svoje poznámky v diáři, důležité vizitky si vlepuji přímo do diáře, abych věděla, že daný kontakt je opravdu důležitý a čeká na prioritní vyřízení :-) A i dovolenou je třeba si řádně ozdobit. Nejen proškrtnout, abych si neplánovala žádné další aktivity, ale třeba polepit rybičkami.


No ale dekorování samozřejmě zůstává na prvním místě. Tuhle aromalampu mám již několik let, je z Tchiba a aby mi nepřišla taková nudná, trochu jsem ji oživila.  Jinak ten klacek, který vidíte v pozadí na fotografii a na první fotce na něm mám navlečené washi pásky, zde bude vystupovat snad již brzy v hlavní roli. Tak sledujte blog! A ostatní inspirace z washi tvoření můžete najít třeba zde.





17 komentářů:

  1. Pásky jsou super, já je taky používám hojně. Svícen vypadá dobře, už není nudný :-) A ještě jsem ti chtěla pochválit prvňáčka (i tebe:), je roztomilý a vypadá že je i hodný....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já vím, Tvoje washi kouzlení mám moc ráda! Prvňáček je pohodový kluk, je to parťák, za to ten mladší nám dává zabrat :-) Ještě, že jsou narozeni v tomto pořadí :-) Jani díky a užij si krásný den!

      Vymazat
  2. to je nádhera.... někde jsem viděla na internetu obrázek kde byl diář polepený washi páskami... většinou mají tyto diáře takové ty předělovací stránky z pvc a tvůrce obrázku ho měl na první stránce... tam měl nalepené malé kousky washi pásek připravené k použití do diáře, takže pak nemusel tahat sebou celou pásku, nebo dokonce několik pásek... :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za výborný tip! To mě nenapadlo :-) Ráda využiju, i když předělovací stránku nemám, nalepím na pravítko nebo kalkulačku či pvc obálku. Krásný den!

      Vymazat
  3. Báro,
    washi pásky mají opravdu mnohostranné využití!
    Díky ti za komentík :-)
    P.S. Balíček od včera čeká na poště, snad ho stihnu do konce týdne vyzvednout, otevřeno jen do 17h.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za návštěvu! Bohužel dřív jsem odeslat nestihla, tak se omlouvám. Zvykáme si nový režim, kroužky, přípravu do školy a vůbec ... někdy mám pocit, že nevím, co dřív.

      Vymazat
  4. Washi páskám to na té větvi tak sluší! Už se těším, co s ní vyvedeš :D Rybičková dovolená mě rozesmála .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, větev mám připravenou už 14 dní a ne a ne se k tomu dostat :-(

      Vymazat
  5. Zatím jsem washi pásky nepoužila, ale po dnešním příspěvku si je asi fakt koupím.
    Ta poslední fotka je krásnáááá.....
    Pořád nechápu, jak to všechno zvládáš a stíháš!Obdivuhodné......
    Krásný den.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, o tom jak to (ne)zvládám už jsem tu jednou psala :-D Takže asi tak.

      Vymazat
  6. Dobrý den,
    také už jsem podlehla a koupila, nevím, čím to je, ale nedrží mi na zdi (po čase upadnou). Že by to nebyly ty pravé vashi?
    Jinak chválím moc hezký blog!
    Olga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj,

      záleží jakou kvalitu jsi si koupila, nejkvalitnější jsou MT od Japonců, ty drží fakt dobře... cena se pohybuje kolem 70 kč za kus

      Vymazat
    2. Olgo, já takovou zkušenost nemám, zatím mi všechny držely dobře. Může to být i tím, co píše Alex. Děkuji za návštěvu!

      Vymazat
  7. Washi pásky jsou u mě taky ve velké oblibě. Diář máš krásně nazdoben a hlavně Ti v dobrém závidím Řím. Těším se na report :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky! No jo, už se to blíží! Tak snad nezklamu :-D

      Vymazat
  8. tú, ktorá je ako krajčírsky meter si jednoducho musím kúpiť. ďakujem, že som vďaka tebe našla stránku, kde predávajú washi pásky! :) dúfam, že posielajú aj na Slovensko :3

    OdpovědětVymazat