úterý 16. července 2013

Pastelové léto u nás doma

Taky máte občas chuť lehnout si jen tak do do trávy na louku, kde všechno voní a kvete? A potom si kousek té krásy přinést domů? Já ano! Tak jsem včera odpoledne vyrazila (samozřejmě i s foťákem) za krásami a vůněmi rozkvetlé louky.








A takhle to všechno začalo ..... rozkvetlá louka plná pastelových barviček a vůní! Původně jsem z těchto fotek chtěla udělat koláž, ale když už jsem si dala tu práci s focením, bylo mi to líto :-) Tak jich tu máte o trochu více (jak nezvyklé).


A takhle to pokračovalo ... kytice lučního kvítí.




Stejně to těm kytkám sluší nejvíc venku, ale aspoň jednou za čas si pustím pastelové barvy touto formou i do bytu. Vím, že nejvíce hlasujete pro téma Jak se bydlí, jenže já netuším, čím Vás mám stále překvapovat a inspirovat, když se toho u nás doma moc nemění. Nemám tu potřebu neustále něco měnit a navíc mám pocit, že ty stejné fotky jen s malou obměnou po čase začnou nudit. Ale budu se snažit alespoň nějaké střípky z bydlení vložit :-) A takto vypadá luční kvítí u nás doma.





Mějte krásný den!


13 komentářů:

  1. Dobré ráno, Baru, luční kytice jsou ty nejlepší... a Tvé příspěvky jsou stále plné inspirace... Ach, ty fotky... Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ach ty fotky...nádhera.Hned mám lepší den, když na ně koukám.Děkuji.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, Jani, právě o fotkách (mých) by tento blog měl být :-) A pokud to plní svůj účel, jsem šťastná!

      Vymazat
    2. Pro mě tvé fotky jsou prostě relax.Opravdu!! Ráda se vracím i ke starším příspěvkům.Nepotřebuji vidět fotky drahých aut a celebrit, ale právě ty normální obyčejné "střípky" ze života jsou tak krásné.Taky se přikláním nechat blog tak, jak je, jen s více příspěvků FOOD.Ty to jídlo nejenom, že dobře uvaříš,připravíš,ale taky nafotíš!!To je úžasné....Hezký den Baru. Jana

      Vymazat
    3. Jani, díky moc! Jeden už mám připravený, tak ho brzy pustím do světa :-)

      Vymazat
  3. Barunko, nádherná kytička i luční kvítí na fotkách .... nenech se moc ovlivňovat našim přáním a nech svůj blog tak jak je, vychází z tebe a proto je tak krásný a zajímavý ...pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, moc děkuju za milá slova. Já ho ani zásadne měnit nechci, jen zařadím trochu více příspěvků ze života a bydlení, i když tam je to u nás minimalistů dost těžké, protože dekoruji "minimálně" a nemám potřebu stále něco měnit. Ale tak nějaké střípky třeba jako ten dnešní, ráda přidám. Blog je o fotkách a u toho chci zůstat. Díky za přízeň a krásný den!

      Vymazat
  4. to je krása, Baru, to musel být relax se tak courat loukou a trhat luční kvítí...a moc ti to sluší :-)
    papa, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, díky! Měla jsem s sebou jen jedno dítě, takže to byl i relax :-)

      Vymazat
  5. Teda Baru, nádherné fotky! V té skleněné váze kytky vypadají fakt báječně. Já jsem snad jseště nepotkala tu správnou louku nebo cooo!:-D Měj se báječně a užívej léta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju! To je ta moje oblíbená skleněná koule. Krásné léto i Tobě!

      Vymazat
  6. Báro, nádhera luční kvítí byla moje svatební kytice

    krásný den Marcela

    OdpovědětVymazat