středa 17. července 2013

Červencová SOUTĚŽ

Tak a je to konečně tady! Nelekejte se, podzim ještě ne :-) Ale červencová hand made soutěž. Už nějakou dobu jsem přemýšlela o  smysluplné soutěži u mě na blogu. A jelikož jsem sama příznivcem ručních prací a tvůrcem několika pletených módních doplňků, napadla mě soutěž s hand made tématikou. Vím, že je mezi Vámi spousta šikovných žen, které umí kde co, tak proč se s tím nepochlubit? A o co se bude vlastně soutěžit?



O ručně pletený nákrčník či šálu z mojí dílny :-) Je z lehoučké a velmi hřejivé směsové zahraniční příze, jejíž podílem je vlna alpaka. Je pletený jednoduchým vzorem, aby vynikl krásný barevný melír v hnědo - modré kombinaci. Nosit jej můžete na několik způsobů, ležárně, ale i dvojitě omotaný, aby lépe zahřál. Knoflíky jsou funkční a dají se rozepnout. Zatím je ještě léto, ale věřím, že na podzim a v zimě přijde vhod :-) 


A jaké jsou podmínky soutěže?


1) Lajkujte mě na facebooku.

2) Vyfoťte Váš hand made výrobek (jakýkoliv). Může být pletený, háčkový, šitý, umotaný na hrnčířském kruhu nebo kreslený třeba na plátně ... zkrátka vše, co vytvořily Vaše šikovné ruce.

3) Fotku Vašeho výrobku potom publikujte na svém blogu spolu s odkazem na tuto giveaway a odkaz na Váš blog mi napište do komentářů pod tento příspěvek.



Soutěž trvá do 31.7.2013 a vítěze vyberu já na základě nejkrásnějšího hand made výrobku. Rozumějte vyberu to, o čem se budu domnívat, že je v mých očích to nejhezčí a nejpovedenější:-)


Tak hodně štěstí a těším se na Vaši účast!




8 komentářů:

  1. Nejsem soutěživý tvor a nenavštěvuji facebooky.
    Nemohu však odolat a napsat ti na obvyklé místo... sem. Nákrčník je mooooc povedený!!!
    Milé překvapení, že umíš i jiné pěkné dovednosti k těm krásným fotkám a chutným receptům:-D
    Přeji hodně soutěživých účastnic a už kapánek závidím vylosované:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, i když zrovna Tvoje práce se mi hodně líbí! A už dlouho přemýšlím, že Tě oslovím s přáním nějakého pěkného black and white přehozu :-) Jinak jako malá jsem ještě uměla háčkovat a vyšívat, ale zůstalo mi jen to pletení, když je čas. Chystám se, že si uštrikuju na zimu potahy na polštáře, ale jaksi pořád není kdy :-) A občas, když mě to chytne, kreslím automatickou kresbu. Díky a krásný den!

      Vymazat
  2. Baru, popřemýšlím a určitě se zúčastním, nenechám si ujít krásný nákrčník :-) Měj se fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se moc těším! Krásný den, Moni.

      Vymazat
    2. I když nesoutěživá, upozornění na tvojí akci jsem pověsila na můj blog:-)
      Děkuji za komplimenty:-) A co se týče času, asi všichni co máme spousty zálib, nemáme ho nikdy dost!!!Jak řekl jeden moudrý: "koníčky, jsou světlem vašeho stáří":-D

      Vymazat
    3. Tak to jsi moc hodná! Děkuji! Přesně jak píšeš, čím víc koníčků, tím méně času. A na stáří se určitě nudit nebudeme :-)

      Vymazat
  3. Bré ránko, Baru! Když já bych aj soutěžila, ale nemám FB :-( Ale lajkuju aspoň nevirtuálně, v tomhle blogovém světě :-) Pěkný den!!!

    OdpovědětVymazat