pátek 21. prosince 2012

Christmas presents

Tak už se nám to blíží! A pokud ještě nemáte zabaleny vánoční dárky, přináším vám malou inspiraci na dárkové balení. Je to jen malá ochutnávka pro vás, protože byť jsem balila včera skoro tři hodiny v noci, zvládla jsem pouze osm balíčků. Zbytek mě teprve čeká. Takže nůžky, papír, lepidlo a jedem!




 



A pro děti můžete na dáreček přidat třeba autíčko nebo sněhuláka. Komu se nechce kreslit, může si vzít na pomoc vykrajovačky jako já a jen obkreslovat :-)






Co budete na takového balení potřebovat? Kartonový papír bílý, černý a stříbrný, washi pásky, přízi z ručně předeného hedvábí, vykrajovačky, hedvábný papír na balení, nůžky a lepidlo. Vše koupíte v každém lepším papírnictví nebo výtvarných potřebách. Hezky vypadá i banánový papír. Fantazii se meze nekladou! No a potom už jen kreslíme, obkreslujeme, vystřihujeme, balíme a lepíme :-) Je to celkem zábava, akorát to vezme o trochu více času než balení do klasického vánoční papíru.





Kreslete, stříhejte a lepte! Ať vám jde balení pěkně od ruky :-) Mě to taky teprve čeká, tohle jsou jen první prototypy ... Krásný zimní Slunovrat!

8 komentářů:

  1. Báro moc krásné, letos jsem balila podobně:-) Problém mám každý rok s tím čistě bílým papírem, díky za tip na ten hedvábný;-). Krásný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, akorát se do toho hedvábného ne moc dobře balí, je takový jemný. Děkuji a krásný víkend.

      Vymazat
  2. Jé, na ty dárky se tak hezky dívá. Jde vidět, že jsou od srdce.A kde budou jména? Nebo každý obdarovaný bude mít svůj obrázek? Baru, veliká pochvala. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou takové jednoduché kartičky se jmény, ale ty budu tisknout až v neděli :-) Děkuji a pěkný víkend!

      Vymazat
  3. Moc ráda si čtu Vaše příspěvky a prohlížím fotky. Jste nápaditá a Váš styl je mi blízký, i když nejsem ani za mák tak kreativní jako Vy. Takto zabalené dárečky vidím poprvé (kombinace barev, washi pásky), je to příjemné obohacení. Těším se zase na další příspěvek. Díky! Timeaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za vaši přízeň a milý komentář! Vynasnažím se nezklamat :-) Přeji vám krásné vánoční svátky a budu se těšit na další virtuální setkávání.

      Vymazat
  4. Baruško, překrásně zabaleno. Dokonce tak půvabně, že bych si asi všechny dárky od Tebe nechala zabalené a kochala se jen jejich krásnými obaly a tvou nápaditostí. I když...nakonec by moje zvědavost stejně vyhrála a já bych všechen papír během pár vteřin rozcupovala :-D.
    Přeju ti nejpohádkovější Vánoce. ♥
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, děkuji za tolik chvály! Jsem moc ráda, že se ti moje dílko líbí a přeju ti rovněž kouzelné vánoční svátky!

      Vymazat