neděle 8. března 2020

Mám novej web ...

Jak jsem slíbila v některém z předchozích příspěvků, přidávám info pro ty, kteří to třeba ještě nezaznamenali na sociálních sítích. Protože tam jsem dostávala za tyto fotky opakovaně ban a třeba na IG mám shadow ban stále, musela jsem nebo spíš chtěla nový web, kde můžu tyhle fotky publikovat bez ponižujících křížků, koleček a nesmyslné cenzury. 





Někdo si možná z dřívějška pamatuje, že už jsem něco podobného fotila. Dělala jsem boudoir, který mě přivedl k tomu, že jsem to pověsila na hřebík. Potom jsem chvíli koketovala s akty, ale pořád jsem nevěděla jak to mám uchopit, tak jsem to prostě nechala plavat. Nakonec, loni na podzim už ten přetlak byl k nevydržení a v hlavě najednou jasný koncept a myšlenka jak to chci dělat. A jak teda? Tento projekt je věnovaný ženám, které fotím především formou černobílého aktu. Ovšem všechny fotky nemusí být nutně hambaté, budou přesně takové, jaké mi každá žena dovolí, aby byly. Nechci fotit dokonalý make up od vizážistky, ani dokonalou ženu v luxusním prádle. Chci fotit skutečnou ženu, sebevědomou, která má ráda sama sebe, svoje tělo a nepotřebuje k tomu žádné berličky. Nechci fotit maketu, chci fotit Tebe! 





A tak jestli máš chuť to se mnou zkusit a jsi ochotná mi dát volnou ruku a důvěru, napiš mi nebo zavolej. Potkáme se u kafe, probereme to, řekneme si co a jak a třeba zjistíme, že by to společně šlo a  nebo taky ne. Nikdy nikoho do ničeho nenutím, ale taky se nenechám do ničeho natlačit. Fotky jen černobílý a přirozený, protože retušované fotografii chybí charekter a síla.  A dárkový poukázky mám pro Vás připravený taky. Takže naviděnou na www.barboragrunwaldova.cz 


A pozor! Neplést si to s .com :-) Krásný večer!





Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

Žádné komentáře:

Okomentovat