úterý 22. května 2018

Prodej versus výprodej

Už jsem to tu nejspíš možná zmiňovala, ale dneska se na to zaměřím. Potřebuju změnu, nový vítr do plachet a stav skladu mě malinko dusí, i když už v něm proběhla řádná čistka a spoustu věcí se prodalo. Přesto je tam ještě pár pěkných kousků, kterých se chci zbavit. Klikejte tady. Končím s výrobou čehokoliv. Je nesmírně svazující mít ve skladových zásobách investované desítky tisíc, jenže  bez toho to bohužel nejde a nelze vyrábět po kusech. Zároveň je to pro mě velká nesvoboda a to mě svazuje. Chci zůstat jen u služeb, vyjma prodeje fotek. 




A to je další věc, kterou mám na srdci. Sice jsem fotky ve eshopu výrazně promazala, ale neznamená to, že není možné si vybrat jakoukoliv jinou, kterou jsem někdy někde pustila do oběhu. Právě že  je. Jakoukoliv. Je možné si ji pořídit jen v elektronické podobě, ale samozřejmě i jako tištěnou na plátně, gata desce nebo fotopapíru, případné jako plakát. Vše je na osobní domluvě, tak se nebojte mi napsat. Nebude to stát majlant a budete mít zaručeně originál, protože nepouštím do světa víc než dvacet kusů od jednoho motivu. Tak přísahám!

 


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Dobre, mám tam srdcovky, teraz to už len doladiť a doviesť k zdárnemu koncu...
    Konečne k Tebe putuje kôpka ako úctivé poďakovanie... náhodne zostavená, ale s istotou, že je to zásah do čierneho (šedého):-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo, jak já ti rozumím... A když to jsou stovky tisíc, to už je pak teprve jízda :)))). Tu svobodu Ti trochu závidím, přesto, že svojí práci miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě jen desítky tisíc, ale i to je víc než dost a svazuje to ještě víc. Sice mě to trochu mrzí, ale já si to vynahradím jinak, i když ještě nevím jak :-)

      Vymazat