pondělí 28. května 2018

Catness Design Trip 2018

Letos, stejně jako loni, holky designérky Jana a Lea pořádaly další výlet za českým a poctivým designem, tentokrát do Catness Design a skvěle jsme si (se) zapletly. Výborná akce! Tolik ženské energie, ale té čisté a kreativní, jsem dlouho nepobrala. Prostě se sešly Bohyně! Pletlo se, háčkovalo, holky z Catness Designu nás nechaly nakouknout pod pokličku a taky se popíjelo, hodně moc smálo dlouho do noci a bránice i břišní svaly dostaly zabrat. To, co jsem si přivezla já, se nedá popsat slovně, to jsem si ukotvila uvnitř sebe a doufám, že se mi to podaří udržet co nejdýl. Zkrátka jedu na vlně, dámy! Tu ženu prostě vykřešu, kdybych ji měla z hlíny uplácat jako Věstonickou venuši, prostě bude a tečka! Se mi úplně nabízí hudební doprovod Gaia Mesiah - Sílu!, pač já bez hudby nežiju a mám široký záběr. Ovšem srdcem jsem spíš rocková Popelka. No ale zpět k tripu. Nebyla to akce jen pro designérky, ale pro všechny milovníky krásných věcí  a spřízněné duše upsané designu. Jako kdo by se nechtěl obklopovat krásnými věcmi? A když potom ještě zjistíte, jak moc náročné je kvalitní a poctivý design vytvořit, tak jak to dělají holky z Catness Designu, o to víc toužíte mít nějaký kousek doma. O tom, že je z čeho vybírat, se můžete přesvědčit v eshopu Catness Design. My teda neodolaly! Navíc já jsem známý patriot a podporovatel nejen regionálních tvůrců a prodejců, ale české výroby vůbec. Obzvlášť, když je to handmade, potom mě takové ty komerční značky nechávají zcela chladnou. Protože mít ručně šitou kabelku od Daniela z Ostravy nebo hedvábné šatičky do Zuzky Machorkové, holčičí hračky od Aničky Marešové či krásné doplňky od Catness Design, je úplně jinej level! A nemusíte toho mít kvanta, protože tam si opravdu užíváte tu jedinečnost, perfektní zpracování a originalitu. Takže jestli já můžu radit, raději si počkejte, přišetřete penízky  a kupujte českou kvalitu nikoliv kvantitu. A tím bych to slovně uzavřela a přešla k fotkám, protože ty o celé akci vypoví mnohem víc. Spoustu fotografií najdete na mých stránkách a další povídání na stránkách Design Trips. Mějte krásný týden!



Katka a Lucka z Catness Design jsou moc fajn. Nechaly nás nakouknou do výroby i skladu, ale nejdřív nám řekly něco o tom, jak fungují a co všechno jejich práce obnáší. Teda klobouk dolů!



 


 



Návštěva skladu byla asi nejvíc zajímavá, protože jsme si uvědomily, co všechno vlastně nutně potřebujeme! Jana s Lejkou to měly všechno skvěle připravené a po prohlídce zákulisí jsme se přesunuly na workshop, který probíhal ve velmi uvolněné atmosféře v příjemné kavárně Jiné Café.  Až budete v Uherském Hradišti, doporučuji navštívit! No a já jsem mezi pletením a popíjeném prosecca i sem tam něco vyfotila.









 





 

Bylo to fakt nejvíc, dámy a těším se, že se brzy zase potkáme a třeba i dřív než na dalším Design Tripu!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Tie ženy sú všetky tak krásne a šik! Tam bolo s nimi dobre!
    Alena

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou a bylo! A prosím Tě, pošli mi email, z toho starého se mi to vrací, děkuji! Dlužím velké poděkování.

    OdpovědětVymazat