čtvrtek 7. září 2017

A tak to prostě je ...

Tento příspěvek bych klidně mohla začít textem písničky Maxim Turbulenc  ... "ne-ne-ne nestíhám, nestačím, nesnídám a nesvačím - promiňte vážení, mám veliké zpoždění... A tak to prostě je. Nicméně, mám tu pro Vás jednu rychlou pozvánku na moji neplánovanou výstavu fotografií v Café GAVIOTA v Moravské zemské knihovně v Brně. Můžete tam vidět soubor devíti fotografií, které byly vystaveny letos v květnu v rámci mezinárodní výstavy Fotografia Europea v italském Scandianu. Jedná se o tři samostatné příběhy na společné téma "Časové mapy". Výstava potrvá do 29.9.2017 a je prodejní a kdyby někdo náhodou zatoužil po některé z fotografií, stačí mi napsat. Celý prostor je moc příjemný. Na jeho redesignu se podílela bytová designérka Dana Kundrátová,  tak přijde posedět u kávy a třeba potěšit oko. A kdo to ještě nestihl zaregistrovat na facebooku či instagramu, už jsou v oběhu nové diáře 2018 a některé jdou docela na dračku. Slibuji, že do konce týdne vložím info i sem, na stále pospávající blog. Pracovní věci už sem ani nedávám a protože opravdu jedu podle slibu, který jsem dala sama sobě a fotím jen interiéry, můžete sledovat inspiraci na mých stránkách zde.




 
Už samotná budova Moravské zemské knihovny je zajímavá, tak jestli pojedete kolem, přibrzděte :-)

Mějte se krásně!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Baru, moc gratuluji. Diare po ocku okukuji:-), jen nevim, zda potrebuju tak velky, tak zvazuji... Posledni foto nadherne!!! A to nestihani mam ted podobne:-(. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, i když není moc k čemu. Září a podzim jsou vůbec nejnáročnější měsíce. Spousta práce, do toho většinou právě ty výstavy a tak nějak vůbec "sklízení ovoce" :-) S diářem se netrap. Jsou pouze A5, menší bohužel nebudou.

      Vymazat