středa 9. srpna 2017

František Skála

Byla jsem tam! Viděla jsem to a totálně mě to rozsekalo. František Skála. Najednou máte pocit, že mu rozumíte, že chápete. Naprosto úžasný zážitek. Instalace citlivá k prostředí, hraje s ním v harmonii, podporují se, vyzdvihují se. Budete brečet! To fakt musíte vidět. Do 3.9.2017 ve Valdštejnské jízdárně v Praze. Go!








Původně jsem jela s klukama na Adolfa Borna, ale když mi kamarádka řekla o této výstavě, nemohla jsem se dočkat. Měla jsem obavy, aby to kluky bavilo, ale jak sami konstatovali, Skála byl víc než Born. Takže ... co se v mládí naučí ... doufám, že jim v těch hlavách zůstane.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

5 komentářů:

  1. Ja som si stiahla obrázky z blogov blogeriek, ktoré tam boli...tiež ma to zasiahlo, ako u nikoho!

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, jako vždy jednou za čas napíšu, že čtu, ale nestíhám komentovat. Užila jsem si krásně dovolenou s vámi i na IG (tam mám "pracovní" - prázdný), což jsem ti dlouho chtěla napsat, ale toto. To je něco. Nádherně fotíš. Líbí se mi, jaké máš oko na detaily. I ta poslední svatba byla zajímavě nafocená. A už delší dobu si chci objednat jednu fotku a teď jdu mrknout, jestli ještě je. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Vážím si toho. Svatby ... už mě čeká jen poslední, končím s tím. Dál už jen interiéry a archiektura. A pokud máš fotku vybranou, ráda vytisknu!

      Vymazat
  3. Baru, to jsou opravdu dokonale zabery. Verim, ze realita musela byt jeste o level vys. Tak snad se brzy galerii a vystav take dockam, moc se na to tesim. Pekny vecer. M.

    OdpovědětVymazat