neděle 7. května 2017

Robert Vano - Memories

Trochu nestíhám psát, ale děje se toho pořád dost. Už mám slušný seznam, co bych chtěla na blog přidat, ale zatím jen na papíře. Na instagramu se toho děje o něco více, tak zkuste občas kouknout třeba tam :-) V pátek večer jsem si odskočila na vernisáž výstavy Roberta Vano - Memories do Galerie Pekařská v Brně. Sice to byla rychlá akce, protože jsem s sebou měla malého prudiče, který zatím umění zase tak neobdivuje, ale přesto jsem si to náramně užila. Knize Memories jsem samozřejmě neodolala, je totiž úžasná, natož potom fotce s Robertem samotným. Náhoda tomu chtěla, že jsem se na vernisáži potkala s kamarádkou Janou Jano, které patří díky za společné foto. Já se nefotím moc ráda, ale kdybych to neudělala, určitě bych později litovala. Pár náladovek pro sebe jsem taky pořídila, i když to bylo jen tak halabala, ale památka musí bejt. Víkend jsem měla příjemně pracovní a zítra mě konečně čeká volno! Květen je na roztrhání, ale mě moje práce moc baví, takže si to vlastně užívám a děkuju za to, že můžu. 












Fotografa Roberta Vano asi nemusím nikomu představovat. Jen chci dodat, že moje první osobní setkání s ním bylo velmi příjemné a fakt to byl pro mě velký zážitek. Protože i zdánlivě malé věci dělají svět velkým.

Užijte si zítřejší den volna!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

5 komentářů:

  1. Baru, ty jsi tak kráááásná. Vedle Vana úplně záříš. Krásné fotky! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, jsi milá a pobavila jsi mě. Možná zářím, ale určitě ne krásou :-))) Já si ty svoje "oblíbence" zkrátka umím užít :-))) Děkuju!

      Vymazat
  2. Nechápem, že som sem nedala koment?
    Si krásna a šik! A úplne si tam k nemu zapadla a ešte vidno, že si si to užila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó děkuji, hlavně na té fotce malinko vyjevená, ale happy :-)

      Vymazat
  3. Tedy blog sleduji skoro pravidelně, jen nestíhám komentovat, ale toto mi nějak uniklo. Baru, máš krásnou památku.

    OdpovědětVymazat