neděle 5. března 2017

Pánská záležitost

Dnes začnu malinko zeširoka. Tento víkend byl poklidný, no sport a taky doufám, že no úraz (ať to ještě nezakřiknu). V sobotu jsme trochu nakupovali, abychom doplnili jarní šatník a dneska jsem si s klukama a kamarádkou Janou užila dopolední procházku na naši oblíbenou Samsaru a velmi dobrý oběd. Mňam! A protože mi obražené rameno už povolilo, mohla jsem začít upravovat nafocené interiéry z předminulého týdne. Akorát se mi bolest přestěhovala do dávno bouraného kolene, které dostalo taky zabrat, takže teď budu muset doléčit ještě tohle. To je pořád něco! A tady už je první interiér, příjemný byt pro mladého muže. Návrh a realizace Lea Fousková a o celém projektu, který byl tentokrát doslova od základu, píše na svých stránkách zde.






Co mě hned upoutalo, byla tato velmi příjemná barevnost.  Já na ty barvy sice moc nejsem, ale tyhle bych zvládla, navíc jsou to jen takové akcenty, které ale dle mého názoru, posunou celý byt rázem jinam.


 

Sedačku bych obzvláště ráda "vypíchla", protože je podle návrhu designérky a mně se moc líbí. Teď už vím, za kým jít, až doslouží ta naše.


 


 





Interiér dekoruje i můj polštář GEOMETRY, který můžete najít v mém eshopu a skladem jsou už jen poslední tři kusy!



Jídelní kout je menší, ale pro chlapa tak  akorát. A ty židličky od TONu jsou nejvíc! Taky řeším momentálně židli, akorát do pracovního koutu a možná by mohla být stejné značky. Uvidíme.





Nechybí ani koupelna, obložená kamenem. Ach! Takovou bych brala. A nahlédnout Vás nechám i do ložnice.






Tak jak se Vám takový byteček líbí?





Děkujeme za souhlas s publikováním fotografií a možná ještě pár navíc jich najdete na mých stránkách tady. Zítra mě čeká focení home stagingu a nezbývá než Vám popřát krásný zbytek večera a příjemný start nového týdne. 


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

3 komentáře:

  1. Tohle je konečně zapamatovatelný interiér, ten mě baví! Akorát barový stolek na snídani je hodně nepraktický, měli jsme ho chvíli a nikdy nepoužili, nedá se totiž u něj pohodlně sedět, resp. vůbec sedět a opřít se není o co. Zajímalo by mě, kdyby můj muž bydlel v takovým interiéru, jak dlouho by mu v tomhle stavu vydržel. Dávám mu týden, maximálně dva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milé ženy, my jsme samozřejmě před focením trochu uklidily, jako to děláme ostatně vždy. Ale opravdu ne moc, jen jsme schovaly pár věcí, a něco málo naopak přidaly...a před námi uklidil i klient :-) Věřte, že tady muž opravdu žije. A dle jeho reakcí je mu tu dobře, což je samozřejmě cílem mojí práce. Takže to není nic nakašírovaného ani vymyšleného, je to reálné, jen nepatrně uklizené bydlení. Jiné ostatně ani nefotíme :-)

    OdpovědětVymazat