pátek 4. listopadu 2016

Muladesign podruhé

Slíbila jsem, že bude spousta interiérových inspirací, tak tu mám dnes pro Vás další. Tentokrát je to kuchyně a je opět podle návrhu ženského designérského dua Muladesign. Nevím, co víc bych k tomu napsala, kromě toho, že je to moc příjemná kuchyně vyladěná krásnou tapetou Orla Kiely a dokonalými industriálními lampami, které tvoří jedno z hlavních osvětlení. Nemyslete si, někdy je to focení docela fuška, když se Vám takto sejde více druhů umělého světla a ještě navíc s absencí toho přirozeného. Dopadlo to takto. Holky ale pamatovaly na všechno, dokonce i na svačinu! Takové úžasné klienty já mám. Více najdete určitě na Mulablogu. Tímto ale interiéry ještě nekončí! Dneska fotíme s Leou spojený obytný prostor, ložnici a schodiště. Takže stay tuned!




 





Mějte prima den a krásný víkend!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Nádhera, klobouk smekám - i fotky i kuchyně!! K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně ta kuchyně, já "jen" fotím, i když tady jsem se malinko zapotila :-) Každopádně děkujeme!

      Vymazat
  2. Je moc pekna, takto resene osvetleni se mi moc libi, i tapeta - jen tedy mam obavy, ze me by brzy prestala takto vyrazna bavit:-), holt takova ja uz jsem:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto je to řešené tak, aby šla tapeta časem třeba vyměnit :-) Světla jsou super, ty soustružnické lampy mě dostaly. Děkujeme a pěkné dny!

      Vymazat
  3. krásná kuchyně! Pozvolna promýšlím tu svou budoucí a přesně takto bych si představovala horní skříňky - až ke stropu a ty vrchní hlubší. Teď si to ještě umět nakreslit... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s kreslením taky na štíru. I když tašku a náramek jsem si načrtla sama, ovšem byl to nákres k popukání. Do nábytku bych se ovšem nepustila, to nechávám odborníkům :-) Děkujeme!

      Vymazat
  4. Fotky jsou parádní, obzvlášť když je porovnám s těmi našimi hned po realizaci. Báro, jste fakt borec:)!

    OdpovědětVymazat