středa 16. listopadu 2016

Fotíme

Pořád. Je sezóna interiérů a tak frčí jeden za druhým. S Leou Fouskovou jsme teď fotily dvě moc příjemné realizace, z nichž tu první Vám dneska ukážu. Ta další bude následovat, stejně jako krásný byt v Brně, který jsme pro změnu fotily s Janou Boháčkovou. A dneska jsem si teda mákla, chystaly jsme s Danou Kundrátovou dům k pronájmu a tak jsem si vyzkoušela tzv. home staging. V podstatě něco, co už třetím rokem dělám. Vůbec to ale nebylo tak snadné, jak by se mohlo zdát. Když pominu dvě plná auta dekorací, chtělo by to ještě sklad s nábytkem a stěhováky. Protože když máte úplně prázdný dům, je to fakt fuška. Ale snad se to povedlo. No zkrátka nenudím se a na dalších pár dnů mám co dělat, než to všechno zpracuju. Zítřejší svátek oslavím prací, ale v pátek mám velký den. Budu slavit nejen v pátek, ale taky o víkendu. Jo jo, budou narozky. A kulatý ke všemu. Ale nebojte se, nebudu Vás tu zahlcovat selfíčkama "no make up" ani chvalozpěvy na svůj věk. Myslím, že to není třeba, protože já si ten život fakt užívám. My štíři sice obecně neradi slavíme, ale tu čtyřku na začátku, tu prostě oslavit musím. A jestliže se říká, že život začíná ve třiceti, tak potom teprve teď to bude pořádná jízda! Ale zpět k interiéru. Lea to celé sepsala na svých stránkách. 


 


Spojený obytný prostor, část obývací.




 
A část kuchyňská. Vše o celém prostoru a více fotografií najdete tu.  Užijte si zítřejší den volna!






Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. No, ty si mi ale dala, myslím na svoj posledný fotopríspevok! :-)))
    Môj syn sa mal dnes narodiť, ale odložil si to o dva týždne...
    Všetko najlepšie žena!!
    Tvoj život je aj tvojim umením žiť a krásnym! Nech sa ti darí, nech ťa to upevńuje a prehlbuje po všetkých stránkach, nech sa ti žije pekne a dobre!
    A niečo z neho oblažuje a skrášľuje aj ten môj:-))pa!

    OdpovědětVymazat
  2. Povedlo se, působí to zabydleně. :-) Moc pěkné. A k zítřejším narozeninám všechno nej. I ta čtyřicítka má něco do sebe. Člověk by ve dvaceti nevěřil, že ve čtyřiceti příjde na to, že ta mladost se nevypaří, jen přichází větší nadhled. Možná je to ta postupující životní moudrost. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně jsi to napsala. Ve dvaceti jsem si myslela, že ve čtyřiceti přichází stáří a ono ne! :-) Děkuju!

      Vymazat