pátek 28. října 2016

55

Přesně tolik portrétních fotografií jsem právě dokončila. Je to takový můj dárek pro mateřskou školku, protože život je nejen o těch materiálních věcech. Je to pro děti, aby to měly ve školce hezčí a i když jsem u toho strávila bezmála dva dny, mám radost, že udělají radost. Páchat dobro je mimochodem příjemné.  A zítra už konečně ten volný víkend. Vyrážíme na Vysočinu. Už se těším na dlouhou procházku přírodou. Mimochodem mám pro Vás velkou spoustu příspěvků, tak se mi snad příští týden podaří konečně je začít dávkovat. Vrátíme se do Barcelony, vezmu Vás na výlet do Archeoparku nedaleko Mikulova a taky na Vás čeká poslední díl naší letní balkánské expedice.  Takže se bude cestovat a snad to proložím i nějakou kulturou, kterou mám opět v plánu, protože posledních čtrnáct dnů bylo naprosto crazy. A taky bude hned několik interiérových inpirací. Tak snad se máte na co těšit. Krásný víkend přeju! 






Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Skvělý dárek pro MŠ, udělala jsi moc dobrou věc!
    Těším se na cestovatelské příspěvky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň to budou mít ve třídách hezčí :-) Taky se těším, lestos už se asi nikam dál nepodívám, tak se aspoň budu prohrabovat poustou fotek. Díky, Jani!

      Vymazat
  2. Báro to je krásný a vtipný dárek pro školku. Mohu to ukázat naší MŠ jako inspiraci?

    Na váš blog chodím moc ráda, pohoda, vkus, krásno a to vše na jednom místě. Ať vám to ještě dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně to ukažte, ale ve skutečnosti školka dostane jednotlivé barevné portréty dětí. No, pohoda není úplně vždycky, ale to si člověk dělá sám. Děkuju moc a buďte vítána :-)

      Vymazat