čtvrtek 22. září 2016

Diáře 2017 - část I.

Tak konečně jsou tu! Po všech korekturách, konzultacích a vylaďování konečně dorazila první voňavá várka z tiskárny a musím říct, že letos se opravdu povedly, ať už to bude znít jakkoliv domýšlivě. Na výběr bude celkem osm motivů a dnes mám pro Vás první čtyřku. Mám z nich fakt velkou radost a doufám, že i Vám se budou líbit stejně jako mě. A když máme dneska ten první podzimní den, začnu podzimními motivy.




Diář TRÁVY - velmi elegantní přírodní motiv suchých trav, které jsem fotila loni na podzim v Orlických horách cestou ke Kunštátské kapli. Černá kroužková vazba, doplněné černou gumičkou a decentní zlatou ražbou letopočtu. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená černým papírem.





Diář BORŮVČÍ - někdo mi tu minule psal, že tato fotka působí smutně. Z mého pohledu si dovolím nesouhlasit, protože zrovna na tento tisk jsem byla zvědavá a musím říct, že mě velmi mile překvapil. Navíc tahle barva je prý letos in :-) Působí elegantně a přírodní motiv borůvčí pochází rovněž z Orlických hor. Černé kroužky jsou doplněny černou gumičkou a decentním stříbrným letopočtem. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená černým papírem. A byl to první prodaný kousek!





Diář ZIMNÍ GRAFIKA - můj oblíbený motiv, který sice působí jako grafika, ale je to fotka. Ráda koukám v zimě na stopy ve sněhu, úplně mě fascinují. A když je jich potom už taková změť spolu se stopami pneumatik aut, může vzniknout něco takového. Černé kroužky jsou doplněny černou gumičkou a decentním stříbrným letopočtem. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená černým papírem. Tohle je určitě motiv, který nezarmoutí ani pány!




A pro dnešek poslední diář ORNAMENTY - protože jsem slíbila, že budou diáře i s architektonickými motivy, první z nich je tu. Fotografii jsem pořídila nedávno v Chrudimi a je to detail oprýskané fasády jednoho starého domu, co mě nenechal v klidu. Velmi vyladěný! Měděné kroužky barevně krásně korespondují s motivem a doplňuje je šedá gumička. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená tabákovým papírem, pro který mám velkou slabost!




A co najdete uvnitř všech diářů? Týdenní kalendáruim v českém a anglickém jazyce z recyklovaného nažloutlého papíru - knihařský holmen book a je nádherný! Kalendárium obsahuje osobní údaje, plánovač dovolené, plánovací kalendář, roční výhled a stránku pro kontakty. Vlevo týdenní plán, vpravo potom místo pro poznámky. Na konci diáře jedenáct čistých stránek. Každý diář je opatřen saténovou záložkou. Diáře jsou ručně vázané, tudíž každý kus je originál a může mít drobné odlišnosti. Všechny je (včetně více informací a fotek) najdete v eshopu, který postupně doplním o zbývající čtyři kousky. Teď se ale zase musím ponořit do svatebních fotek, abych mohla co nejdříce dokončit a předat sobotní svatbu.

Líbí se Vám letošní motivy diářů a který je Vaším favoritem? 


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

17 komentářů:

  1. Baru povedli se..ta zimni fotka se mi libi moc. pa M.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je bomba, diar uz mam, bohuzel, kdyz to vidim, jsou nadherne, takze se primlouvam za nejake i na pristi rok - 2018:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba jako dárek! Na rok 2018 snad budou taky, ale až příští rok :-))) Díky moc!

      Vymazat
  3. A mám chrobáka v hlave, nie jedného!
    Ornament môžem začať zvažovať ako obraz....vau....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ornament je taky můj oblíbený a samozřejmě všechny motivy je možné vytisknout i jako samostatnou fotogorafii. Tak v klidu přemýšlej, ještě přijde druhá várka. Dneska jsem je v pauze mezi dvěma kroužky s dětmi dofotila, teď to všechno zpracovat :-)

      Vymazat
  4. Jsem zvědavá, jak vyberu favorita, když se mi líbí všechny.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý večer, Báro, mým favoritem jsou ornamenty, krásná práce! Ještě počkám na zbývající 4... Dáša Voltrová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme stejný vkus, i když já těch favoritů mám víc :-))) Mně se totiž ty fotky pojí vždy s nějakým zážitek. Už mám nafoceno, ale to zpracování ještě zabere. Nejpozději začátkem příštího týdne budou na eshopu i na blogu. Děkuji!

      Vymazat
  6. Báro, to jsou krásný motivy! Ani nevím, který se mi líbí nejvíc... Hezky jsi to vybrala.
    Já si na přespříští rok sním o vlastním kalendáři, tak jsem na sebe zvědavá, bo mám krizi jak řemen :).

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné jsou. Nemůžu se rozhodnout mezi zimním motivem a tím posledním ornamentálním ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ornamentální je takový až plastický a řekla bych více ženský. Zimní je zajímavý a více pánský nebo pro dámy jenž jako já, milují minimalismus a jsou více technického ražení :-) Ani jedním ovšem neuděláte chybu :-) Děkuji!

      Vymazat