pátek 10. června 2016

Poslední?!

Těžko ... Tohle je prostě vášeň, která se nedá reálně vysvětlit. Jak se říká, kdo jednou ochutná, u jednoho se nezastaví, to bude asi pravda. Pro mě ty moje obrázky mají ale i hlubší význam. Nejsou to "jen obrázky" na ozdobu a o to víc si je užívám. Všechny.  Samozřejmě, že to estetično tam hraje prim, ale všechno má i svůj životní příběh. Tohle je pokračování příběhu minulého a něco mi říká, že finále teprve přijde. Teď si ale budu užívat tu volnost a svobodu a až přijde ten správný čas, tak se uzemním. Stále se mě všichni ptají na význam. Ani po půl roce, co mám svoje srdce, nemám potřebu ho vysvětlovat, ovšem oba motivy jsou odrazem stavu mojí duše. Jsou mantrou v obrázku, protože opakování je matka moudrosti. A některé věci si chce člověk připomínat a mít je na očích pořád.  Našla jsem v sobě konečně tu ženu, kterou jsem dlouho hledala. Spokojenou a šťastnou. A je jedno jestli splňuje něčí požadavky, jsem to konečně já. Učím přijímat dary, které mi život nabízí. Bez výčitek, s radostí a s pokorou. Ještě že ty moje ztřeštěný nápady má kdo dávat na papír. Opět děkuji Markétě Jinochové, že do toho šla podruhé. Nikdo jiný by to totiž nedokázal vystihnout tak, jako ona. Konec filozofického okénka a přeju krásný víkend!





Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

14 komentářů:

  1. Všetko nádhera, celá upravená nožka:-)
    Ten obrázok!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to moc hezke a tetovani na teto casti nohy se mi libi obecne, kdybych i ja byla tetovaci, sla bych do tohoto mista:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patří k těm nejbolestivějším :-) Místo má u mě ještě význam numerologický, takže výběr nebyl náhodný :-) Díky!

      Vymazat
  3. Krásnéééé...to by se mi také líbilo:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky nejsem tetovací typ, ale tohle se mi moc líbí :-) D.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že už jsem to tu psala, že na tetování nejsem... tedy i věkem ... ale na té nožce to je taková nádhera ... a to srdce taky ... líbí se mi vaše nápady.. moc... jsem zvědavá jestli ještě něco přibude ..
    Mějte se moc hezky. Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tu bolest to tedy stálo :-) No ... teď tomu dám aspoň chvíli čas, ale u hlavně už se cosi rýsuje :-) Děkuju.

      Vymazat
  6. ja som nad tetovaním pár krát premýšľala,ale akosi som nikdy nakoniec nenašla odvahu alebo ten správny motív - ale toto je také zaujímavé a vkusné - skrátka nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Motiv doporučuji opravdu promyslet, pač je napořád :-) Jinak děkuju :-)

      Vymazat