neděle 15. listopadu 2015

Narozeninový dárek

Už jsem o něm psala tady a teď konečně můžu říct, že návrh na papíře se stal skutečností. Není nad to dát narozeninový dárek sama sobě, že? Narozeniny mám sice až ve středu a abych pravdu řekla, na jejich oslavu si nijak nepotrpím. Ale z tohoto dárku mám opravdu radost. A nemůže mi ji nikdo vzít, protože jsem si to nechala udělat sama pro sebe a je mi úplně jedno, jaký názor na to má moje okolí. Je to můj příběh, který znám jen já a Markéta a nemám absolutně žádnou potřebu nikomu vysvětlovat jeho význam. Jen jsem se chtěla pochlubit. Možná to je počínající krize středního věku, ale i kdyby byla, tak co? Není to můj první obrázek a rozhodně to byl čin uvážený a velmi dlouho plánovaný. A neodradil mě ani fakt, že podle tatéra je vnitřní předloktí jedno z nejbolestivějších míst. Jo, bolelo to a cítím to ještě teď, ale za tu bolest mi to stálo. Ve středu mě čeká ještě dodělání toho starého obrázku, který mám už sedmnáct let. Dlouho jsem zvažovala, jestli ho nechám odstranit nebo dodělat a nakonec vyhrála varianta dokončení a těším se na to. 



Tak přeji prima nedělní odpoledne! U nás prší a je typicky listopadově, tak jdeme s kamarádkou lepit mozaiku do kuchyně.

Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

18 komentářů:

  1. Pre mňa živé....a nech je také aj to tvoje, živé ,prežívajúce život v plnosti :-))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Baru,
    přesně jak píšeš, je to tvoje rozhodnutím příběh a dárek :-)
    Tak hlavně, že z něho máš radost ty !
    Musím uznat i já, ač tetování žádné nemám a nejsem jeho příznivkyní, že tvůj zvolený motiv je na předloktí pěkný:-)
    Všechno nejlepší !

    OdpovědětVymazat
  3. Baru jsi hrdinka, sluší ti to :). Já teda na to nejsem...
    Těším se na tu kuchyni ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuchyně skoro hotová! Zítra musím objednat novou lištu a koupit spárovačku a blížíme se do finále. Jen nevím, jestli to bude Tvůj styl :-) A hrdinka nejsem, na tom nic hrdinského není, akorát radost z činu, veliká :-)

      Vymazat
    2. Tak kdyz ne hrdinka tak urcite statecna...kdyz si vzpomenu ze jsem si musela pichat jehly cele tehotenstvi brrr... me se to u vas libi...a hlavne ja jeste vlastne nevim co je muj styl..treba se inspiruju...mam v planu zakoupit tabulovku :-D

      Vymazat
    3. No jo, ale něco jinýho je, když to děláš dobrovolně než když musíš. Tabulovka je fajn, to byl výborný krok. Teď ještě vybrat světlo a dodělat mozaiku. Za chvíli jedu pro spárovačku do stavebnin a ještě musím koupit novou lištu ke kuchyňské lince. Potom už to bude snad v cajku :-) A jako třešničku na dort si pořídím nové prostírky na stůl, snad se mi podaří do Vánoc je vyrobit :-)))

      Vymazat
  4. Baru, obrázek je to velmi zvláštní, asi že má skrytý silný význam...působivé. Já si připadám kompletní, takže zůstávám nepokresklená:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Báro, mám z toho pocit, že se to fakt povedlo a že i přesto, že to "přemaloval" tatér, je to pořád ten stejný obrázek, jaký jsme si vyměňovaly po mailech na konci léta :).
    Jsi statečná a doufám, že se Ti bude nosit dobře :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si piš, že se to povedlo. Jsem nadšená, ale to ty víš :-) Na těle to vypadá zase jinak než na papíře a řekla bych, že v tomto případě ještě líp. A zmenšení tomu motivu jen prospělo. Je to velmi jemné, pro mě až emotivní a jsem strašně ráda, že jsi do toho šla! Děkuju!

      Vymazat
  6. Teda, zajímavé tetování :) mám ráda tyhle "příběhové" tetování, které mají pro tu osobu skutečný význam :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Je to zajímavé-je to srdce a jeho žíly a cévy ? Aspon na mě to tak působí :). Každopádně velmi pěkné,sic já na tetování sama o sobě nejsem,ale na druhých se mi to líbí. Zdraví Sára

    OdpovědětVymazat
  8. Baru, bomba! Já si své první tetování nadělila až ke třicatinám. A u jednoho rozhodně nezůstane. Jen jsem ve fázi rozmýšlení, takže to bude opět na dýl:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U jednoho nikdy nezůstane :-) Všechno má svůj čas, tohle se nevyplatí uspěchat. A děkuju.

      Vymazat