pátek 22. dubna 2016

Sauna

Přiznám se, že po náročném pracovním týdnu jsem opravdu unavená, protože toho bylo hodně a ještě k tomu na vše sama. Nezdá se to, ale skloubit vše dohromady je někdy šichta. Škola, školka, do které poslední dobou přiletím téměř pár minut před zavíračkou, do toho kroužky, domácnost, děti, příprava do školy a nějaký ten mimo školní program. Někdy fakt stačí, když je chlap aspoň večer doma a uloží dětičky k vytouženému spánku. Bohužel ta práce není jen o tom focení, ale potom jsou to dlouhé hodiny, dny a mnohdy i noci strávené u PC a to člověka dost vyčerpá. Počítač je vůbec velký žrout energie. Přesto mám pro Vás i dnes příspěvek. Opět souvisí s bydlením. Nikdy jsem se nesaunovala, resp. maximálně na horách, po lyžích. Ale loni jsem tomu přišla na chuť a i když ne zcela pravidelně, chodily jsme s kamarádkou do sauny. O to víc mě zaujalo focení jedné velmi krásné realizace - sauna v severském stylu. Ona to nebyla jen sauna, ale doslova relaxační zóna na zahradě. Prostě úžasné a dokonalé. Takže malá inspirace pro ty z Vás, kteří se saunují a vlastní saunu třeba plánují. Nebo se můžete obrátit přímo na firmu Nedělník s.r.o., protože tahle sauna je jejich realizací podle návrhu Daniely Nedělníkové. Jen škoda, že nám v den focení foukal silný vítr, protože jsme nemohly nafotit důmyslně vymyšlené zakrytí před zraky okolí. Kochejte se, prosím! Nedělnikovi prostě umí.








 

 



Tak co, kdo by si dal říct? Já tedy rozhodně ano! Obzvláště po tomto týdnu by to chtělo relax.  Místo toho nás čeká o víkendu stěhování dětského pokoje a příprava pro malíře a řemeslníky, takže budeme mít doma celý příští týden takovou menší divočinu. Ale potom zase na chvíli klid (doufám!).
Prima víkend přeju a relaxujte i za mě, prosím :-)


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Nádhera! hned bych vyrazila...
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera...to vypadá jako obytný dům a ne "jen" sauna:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzhledem k tomu, že hned na to navazuje bazén, tak je to opravdu taková relaxační zóna.

      Vymazat
  3. Tak to je nadhera .....ty prosklene plochy, super. Hezky vikend a at to date! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HLavně to okno v sauně je pecka. Je z kaleného skla. No dáme, protože musíme, dneska jsem střídavě vystěhovávala a v mezičase dělám na zakázkách a už toho mám fakt plný brejle. Se těším, až bude hotovo a hodím kopýtka na stůl :-) Děkuju!

      Vymazat
  4. Přesně toto, bych nutně doma potřebovala. Nooo, a krásně nafocené. Samozřejmě.
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně foukalo a bylo trochu šedo, s modrou oblohou by to bylo ještě lepší, ale co už, ne všechno ovlivníme. Já mít tohle doma, tak mě odtud nikdo nedostane :-)Děkuju!

      Vymazat
  5. Baru,
    tak tohle mít doma na zahradě, to by byl relax !
    Já mám za s sebou také první pracovní týden, i když na poloviční úvazek.
    Také se nám sešli hned dvě akce a jsem každý večer úplně hotová !
    Těším se moc na fotky pokojíčku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tento týden je brutální! Já ani nevím, co je za den, protože teď fakt makám furt. Na pokojík se taky těším, hlavně už aby byl!

      Vymazat