čtvrtek 21. dubna 2016

Výživný den

Včera jsem měla fakt bezva den. Tzv. výživný. Jediné, co proběhlo v klidu a podle plánu, bylo dopolední focení business portrétů v Café Placzek. Ovšem recepce, kterou pro klienta fotím už od ledna letošního roku, nebyla stále ve stavu k focení a modelka přijela tak trochu zbytečně. Nevadí, využila jsem ji na focení nového kadeřnictví v Brně. No a nejzajímavější to potom bylo na stavbě, kde jsem měla pro klienta nafotit průběh rekonstrukce bytového domu. Jen jsem tam vlezla, samozřejmě v botách na podpatku, pěkně blatíčkem, hned mi  málem na hlavu spadla cihla. Bylo to o fous, padla vedle mě a fakt to nebyl dobrý pocit. Naštěstí žiju! Vyfasovala jsem helmu a pana stavbyvedoucího, který mě ochotně provedl. To jsem ještě netušila, že mě vezme až na střechu domu. Já, která trpím závratěmi! Nepopsatelný pocit a úzkost, když jsem stála na kraji střechy. No vlastně ani ne na úplným kraji, to bych fakt nedala, protože se většinou seknu a ztuhnu a nemůžu tam ani zpět. A to vše jsem vybalancovala v botách na podpatku a s foťákem a plnou polní přes rameno. Prostě kam čert nemůže, nastrčí Báru. Ale fajn, mám to pestrý  a baví mě to. Na nudu si stěžovat rozhodně nemůžu. Jen jsem občas ráda za to, že fotím tyhle designovky v příjemném prostředí a bez rizika úrazu. Jako třeba tahle koupelna z minulého týdne. Jedna z mála, kde byl opravdu prostor na focení. A proto by byla škoda předkládat Vám ji v koláži. Návrh a realizace opět  Daniela Nedělníková. Tak se pokochejte a třeba inspirujte.





  

 

Přeju pěkný den a zítra konečně ta slibovaná sauna!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Je to nadherna realizace...
    A vcera jsem mel taky narocny den, kamaradky pry tez... asi neco bylo ve vzduchu:-(.
    Tak pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bylo, myslím, že tyhle věci se nedějí jen tak samo sebou. Večer už byl klid, akorát jsem byla tak vyšťavená, že jsem nebyla schopná udělat dětem ani večeři, tak jsme si prostě zajeli do oblíbené restaurace.

      Vymazat
  2. nádherné...není co dodat:))

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně, že se Ti nic nestalo. Rekonstrukce opět nádherná a ten balkón v koupelně, ooch ... (totálně vyšťavená jsem byla v úterý) hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych brala takový balkon kdekoliv a koupelnu pochopitelně taky, protože zrovna my máme takovou tu ultra pidi bytovkovou :-)

      Vymazat