čtvrtek 3. března 2016

Za okny zima, doma jaro

I my kávomilci dostaneme občas chuť na dobrý čaj. Obzvlášť, když je venku ještě zima, ale člověk už by měl nejraději jaro, že? Kvalitní čaje mám ráda stejně jako kávu a poslední dobou jsem si hodně oblíbila heřmánkový fairtradový čaj v bio kvalitě. Navnadilo mě to na myšlenku pěstovat si heřmánek vlastní, ovšem nevím, kdo by mi ho zaléval, když nebudeme v létě doma. A vytunit si koutek na čajový dýchánek není zase tak úplně od věci, co říkáte? No vytunit ... mně toho k harmonickému požitkářství stačí spíš méně než více, každopádně je pro mě důležité "nakrmit i oko". A protože jsou kluci na prázdninách, mohla jsem si tento luxus v úterý dovolit a u konvičky čaje si přečíst novou Soffa. Dnes už zase fotím a příspěvek je předem připravený.  















Jestli Vás ta zima už zmáhá, můžete ji přečkat třeba takto a svůj čajový koutek si vytunit mými prostírkami, protože už jsou komplet skladem. Info k materiálu najdete v popisku na Fleru a k údržbě jsem se rozepsala tady. A ve stejných motivech jsem doskladnila i fotopolštáře,  takže vše je opět ihned k odeslání.




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Krásne rozprestreté a prestreté!

    OdpovědětVymazat
  2. Verim, ze caj tam chutnal bajecne:-). M.

    OdpovědětVymazat
  3. Heřmánek roste hrozně rád tam, kde ho člověk nevysel a neplánoval, třeba ve spárách dlažby na dvoře,kde ho nikdo nezalévá.A když se po něm šlape tak ještě voní:), je to charakter. Obdivuju Váš skvělý podnos.magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vypadá, že by i sucho mohl přežít! Děkuju :-)

      Vymazat