úterý 1. března 2016

Naskladněno!

Vyprodané GEOMETRY prostírky jsou opět skladem, ty druhé budou následovat. A protože není možné vyrábět po kusech, udělala jsem prostírek opravdu dostatečné množství. Občas odpovídám na dotaz, co když se ušpiní, protože jsou světlé. Buďte zcela bez obav. Látka, kterou jsem pro tisk použila, má zátěr. Tzn., když Vám na prostírku něco ukápne, ať už káva, víno nebo třeba polévka, bez problémů setřete a nezůstane nic. Navíc je samozřejmé, že můžete prostírky prát na 40 stupňů a žehlit. Ovšem to žehlení opravdu není třeba. Vyzkoušený mám i čistič na skvrny od Frosche a vše bez jakékoliv změny kvality. Fotografie je totiž tištěná kvalitní tiskařskou technikou, která zajišťuje stálost barev a dokonalý obraz. Prostírka nevybledne ani se nesrazí. Tak přísahám! A věřte, že u nás doma byly prostírky podrobeny důkladnému testování toho nejtěžšího kalibru! Objednávat můžete v eshopu na Fleru. A kdybyste chtěli vidět, jak vypadají v jiném interiéru, koukněte třeba sem.







Krásný první březnový den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Vaše prostírky jsou skvělé, pořád jsou čisté...to můžu potvrdit, já mám stromové, ale geometry se mi také móóc líbí:))) Chtěla jsem se Vás Barboro zeptat odkud jste pořídila ten svícen na vonný olej?...vždycky ho na Vašich fotkách obdivuji:)))děkuji
    Přeji pěkný den, u nás se chumelí, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, Evo! Děkuji, jsem ráda, že jste spokojená, i já jsem :-) Aromalampa je letitý kousek z Tchiba, každý se mi na ni ptá, mám ji už opravdu několik let a stále používám :-) Nás zima stále nějak míjí, včera u nás celý den pršelo.

      Vymazat
  2. Omlouvám se, nějak se mi to povedlo dvakrát:))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku, nic se neděje, já jsem to zase omylem pustila dvakrát, tak to s dovolením smáznu.

      Vymazat