pondělí 21. března 2016

Už pět

Divný, že ty děti tak rychle stárnou a my ne! Taky to tak doma máte? Sice jsem s 365kou skončila, ale koláže mě baví pořád a tak tu mám jednu víkendovou. Slavili jsme narozeniny. A protože oslavenec nemá rád černobílé fotky, udělala jsem mu na přání koláž barevou. No po mě tohle určitě nemá. Má rád barvy, nejvíc žlutou a červenou. A taky Angry Birds, Star Wars a taky Mimoně, tak mu brácha jednoho vyrobil. I z dortu měl obrovskou radost. Dokonce takovou, že chvíli trvalo, než dal svolení k  rozkrájení. A příští rok škola. To bude definitivní konec miminek. Konec sentimentu, přeju pohodový začátek týdne!






Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

20 komentářů:

  1. To snad obrecim az na ti dojde :')

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani slzama nezastavíš :-) Má to i svá pozitiva a někde jsem četla, že by se člověk neměl upínat jen na děti. Jednou stejně odejdou a ty jako matka bys je měla v jejich cestě podporovat. Holt nemáme to jednoduchý :-)

      Vymazat
    2. je to tak ;-)..ale ten matersky pud je silny <3

      Vymazat
    3. ...kiež by už odišli, ja presluhujem aspoň 10 rokov...:-)

      Vymazat
  2. Baru,Vítkovi vše Nej!Pamatují si ještě, když se narodil!Jo,Jo děti u nás také stárnou, synovi už bylo v pátek 23roku:-0Dort je naprosto dokonalý!Pěkný před velikonoční týden.

    OdpovědětVymazat
  3. To je vtipnej dort! Tak, ať se oslavenci daří! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, s ovocným bych neuspěla :-) Ale když je to jen jednou za rok ... Díky, vyřídím!

      Vymazat
  4. Mam podobne stareho syna a zajima ho presne to same. Z toho tedy radost nemam, ale co... Dort je naramny, tak hlavne to zdravi! :-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ale co!? Jsou šťastný s platovýma Star Wars nebo plyšovýma Angry Birds, tak proč jim cpát ty děsně cool dřevěný hračky, když je neberou? Já bych to nehrotila.

      Vymazat
  5. Oslavenci vše nej nej ... Taky jsem před časem slavili :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Baru, Vítkovi přejeme všechno nejlepší! Dort je super!
    Eliška má za 14 dní "už" šest, v září škola a já vlastně vůbec netuším, jak je možné, že to uteklo tak strašně rychle ... A jemné nostalgické chvění z toho plynutí mě jímá už nějakou dobu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! Škola je velká změna, to zase jo. Já už mám doma třeťáka! Puberta klepe na dveře :-)))

      Vymazat
  7. Všetko dobré chlapčiatku:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Dort je teda parádní! Vítek musel mít radost obrovskou, taky by mi bylo líto ho rozkrájet ;-). A dodatečně vše nejlepší!
    V.

    OdpovědětVymazat