pondělí 29. února 2016

Janino podruhé

Tak mě ty interiéry pohlcují čím dál tím víc. Za poslední týdny se doslova roztrhl pytel s jejich focením. Pokud dostanu souhlas od jednotlivých klientů, udělám tu potom alespoň nějaký průřez, protože jich je opravdu hodně. Dnes tu mám ale jeden zcela samostatně, protože si to jisto jistě zaslouží. Je to krásný dům mojí kamarádky a klientky Jany Boháčkové, o které už jsem tu na blogu psala. Jak jinak, je to bytová designérka a společně se svým mužem postavili krásný dům, jehož část jsem mohla nafotit. Nedávno jsem na blogu publikovala i fotky její rodiny s příslibem, že interiér bude následovat. A tady je. Fotily jsme obývák s kuchyní, ložnici a koupelnu. Sama Jana o projektu píše na svých stránkách, kde se dočtete více o samotné realizaci a najdete tam i více fotografií. Nakoukněte pro inspiraci nebo si nechte rovnou s návrhem poradit.




 




 




Mně se takové bydlení líbí moc! Je jednoduché, přitom není studené, bez zbytečných kudrdlinek a s dostatečným prostorem pro život. Moc se mi líbí spojení moderny s retro prvky a co mě na první pohled uchvátilo, je renovovaný kredenc. Nebo ta kredenc? Nevím co je správně a jistě se najde někdo, kdo mi případné chyby zase opraví :-) Předem děkuji! A na závěr chci poděkovat Janě nejen za důvěru, kterou mi dala, ale i za možnost publikovat fotografie.

A Vám všem přeji příjemný start nového týdne!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

20 komentářů:

  1. Kredenc je super...takovou meli babicka i prababi ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úžasná (úžasný) :-))) A kdybys viděla jak je to vymazlený uvnitř!

      Vymazat
    2. Barborka, mali ste viac fotiť.....som z toho kredenca úplne unesená... maja

      Vymazat
    3. Majo, z interiéru vzniklo sedmdesát fotek, což si myslím, že je víc než dost :-))) Kredenc je krásná, ale je třeba zdokumentovat i to ostatní :-)))Děkujeme!

      Vymazat
    4. :) když to říkáš ty tak určo skvěle...mít větší prostory tak bych renovovala furt :-DD

      Vymazat
    5. Já taky! Už mám plán na postel, ale nemám to kde udělat.

      Vymazat
  2. Taky me oslovila kombinace toho stare a nove, myslim, ze to tam dobre funguje. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, funguje. Já tohle miluju, ale nemám pro to moc dobrý cit.

      Vymazat
  3. tenhle byt je veliká krása. zuzu

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to taky moc líbí. Vzdušný prostor na bydlení, nikdo se netísní. Něco takového bych k životu taky potřebovala :-) Obdivuji lidi, co tohle dokáží zrealizovat ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky. Zřejmě budeme do smrti bydlet v bytě :-))) Máme dva vedle sebe, jeden pronajímáme a vize je taková, že je jednou spojíme. Jednou .... neurčito kdy :-))) Ale snad si tam někdy udělám třeba pěkný aťásek, resp. takové malé vymazlené studio.

      Vymazat
    2. Jojo, vyhlídky na bydlení máme stejné - do smrti v bytě, v paneláku :-))) Už jsem si myslela, že jsem s tím smířená, ale poslední dobou mě to zase dostává. Přemýšlím jak odsud utéct někam na vzduch a mít malilinkatou zahrádkou atd... :-))
      A nejde vzít z toho druhého bytu nějakou část a zbytek pronajímat? Známí to tak udělali, ze dvou 3+1 udělali 4+1 a 2+1 pronajímají ...

      Vymazat
    3. My máme bytovku v centru města. Takže za tohle spokojenost, na sídliště bych nešla ani smykem. Z toho druhého už jsme si část vykousli, takže zatím spokojenost, jen pracovna mi chybí, tu mám bohužel v ložnice.

      Vymazat
  5. Krásný interiér :-) Nevíš Baru, z čeho je ta šedá podlaha ? Je to vinyl, nebo je to nějaká litá stěrka ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to píše Jana v povídání o realizaci (viz odkaz v článku). Ale pokud se pamatuju, je to marmoleum, ale raději koukni.

      Vymazat
  6. Nejsem žádný minimalista, ale interiér je luxusní. Jsem spíše člověk, co má rád staré věci, ale věkem se mi vkus mění... Kredenc je nádherná, hlavně ta kombinace barev. Fotografie ale jistě dělají taky své...: 0))
    P.S. V pravidlech českého pravopisu je kredenc rodu žensk., ale lze i jako rod ž. Nebo muž. Neživotný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Ta kredenc se mi líbí víc :-) Fotky určitě svoje udělají, ale ty moje jsou reálné a bez zásahů. Takže interiér takto opravdu vypadá.

      Vymazat
  7. A ještě se mi moc líbí, že nemají TV :-)

    OdpovědětVymazat