čtvrtek 5. listopadu 2015

Vernisáž

Ano, vím, že zanedbávám blog, ale potřebuju si nutně tak trochu od všeho odfrknout. Čeho je moc, toho je zkrátka příliš. Hodiny a hodiny prosezené u počítače energii nepřidají, naopak. Mám za sebou snad úspěšné absolvování dvoudenního kurzu Adobe Photoshop, tedy pouze základní úrověň. I tak jsem měla pocit, že mi hlava praskne ze všech těch informací. Přiznám se, že na konci kurzu jsem si kladla otázku, proč chci vlastně přejít na Photoshop, když všechny tyhle úpravy, které využívám, umí i můj stávající program, ve kterém jsem zvyklá dělat už skoro deset let. Ale naštěstí si umím odpovědět. Protože RAW. Než se prokoušu k tomuto formátu. resp. k práci s ním, ještě chvíli to potrvá, ale v únoru příštího se chci přihlásit na další pokračování kurzu. Do té doby se snad s Photoshopem skamarádím více. Mimo jiné úroveň kurzu v Gopasu mě velice mile překvapila, takže pokud váháte připlatit si nějakou tu korunku navíc, určitě doporučuji. Ale zpět k vernisáži. Chtěla bych poděkovat všem, kteří si udělali čas a přišli. Poznala jsem nové tváře, dokonce i z umělecké branže a byl prostor na to, abych se všemi prohodila alespoň pár slov.  Velice si vážím Vaší podpory, kterou jste mi dali najevo svojí přítomností a doufám, že i pro Vás to bylo příjemné odpoledne. Koláž mi poskytla moje kamarádka Jana Jano, které tímto rovněž děkuji. Výstava potrvá až do konce roku, takže si v klidu můžete zajít a prohlédnout si fotky třeba u skleničky vína nebo dobré kávy. Výstava je prodejní.




No a já mám dneska odpočinkový den, abych se zítra mohla vrhnout na focení nových motivů fotopolštářů. Užijte si pohodový den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Úžasné !
    Ja som tiež meškala na tvoj blog, a odrazu taká novina, vyzerá to moc dobre :-)
    Včelička.
    A keby si vedela , aké mám potešenie, po očku kukám na tie moje hrdze ...plagátiky, ktoré ešte nemôžem vylepiť, sú to darčeky, mužov bude v pracovni, za zelenou retro lampou :-)
    Prajem ti veľa ohlasov a záujmu o tvoju prácu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková novina to zase není :-) Už jsem o výstavě psala v září. Dělám ji každý rok na podzim a už potřetí na stejném místě. Mám to tu ráda.

      Vymazat
  2. Baru,
    jen odpočívej, zasloužíš si to !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Dnešek jsem si fakt užila i s klukama a dočerpala energii. Což je nezbytně nutné pro další práci. Odpočinek je součástí a kdo tvrdí, že na to nemá čas, lže :-)))

      Vymazat