pátek 6. listopadu 2015

Podzimní novinky

Letos poslední. Mám hotovo, eshop je plný nových věcí a mezi nimi najdete i nové motivy fotopolštářů. Tedy dva jsou nové, jeden je aktualizovaný, protože po něm byla sháňka. Takže Vám s radostí představuji polštář Rybáři a Stačí jen fouknout. Snad se Vám budou líbit a už mi, prosím, nepište, jestli budou nové motivy :-) Nebudou! Je jich deset a myslím, že je z čeho vybírat. Ono to opravdu není hop na krávu už je tele, jakože něco pošlu do tiskárny a je hotovo. Nee. Bohužel nebo vlastně bohudík. Myslím, že si tu může vybrat každý. Některé jsou decentní a tak trochu skandinávské, některé teď už i barevně výrazné a hlavně jsou tu zastoupena všechna roční období, takže je můžete podle libosti střídat nebo zaujmout neutrální motiv, který Vám vydrží celý rok. Díky náročné tiskové technologii, která zaručuje stálost barev a dokonalý obraz, jsou vytištěny na látce s převahou polyesteru, která svým vzhledem připomíná struktura plátna. Nemusíte se ale bát, na dotek jsou příjemné, výborně drží tvar a můžete je prát na 40 stupňů a dokonce i žehlit. A vše, počínaje výrobou látky, přes tisk a šití je vyrobeno v ČR. Stačí si vybrat nebo pošlete Ježíška :-) 





Podzimně laděný polštář Stačí jen fouknout. Mrkavý, originální a výrazný doplněk vašeho domova.





Tahle fotka rybářů na Skadarském jezeře měla úspěch na plakátech i diářích  a tak jsem ji přenesla i na polštář. Je opravdu harmonická až uklidňující, letně svěží a voní dálkami.



A a tohle je ten aktualizovaný motiv Jaro. Z chromatické aberace jsem se na tomto motivu snažila udělat přednost, protože mi přijde, že to lehce růžové lemování ostrých přechodů koresponduje s tyčinkami květů. Haha, ono to odstranit jde, ale někdy není na škodu vadu ponechat. Tohoto detailu si ale všimnete, až budete mít polštář v ruce. A to je vše! Mějte krásný zbytek dne a užijte si víkend!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Nádhera :-)
    Odpočiň si, zaslúžene .-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Baru, taky myslím, že deset motivů je až až... nevím, který bych si vybrala dřív - rybáře jsem si přála hned od začátku, co jsem viděla Tvé fotky z Černé Hory, pampelišky jsou taky nádherné a takhle bych mohla pokračovat... polštář s kůrou mám a jsem s ním moc spokojená, mohu všem jedině doporučit a myslím, že si nějaký další ještě někdy pořídím ;-). Měj se moc krásně!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve skutečnosti to nejsou pampelišky :-) Musela bych najít co přesně to je, ale kvete to taky žlutě. Děkuju!

      Vymazat
  3. Podle mě ty tisky vyšly moc pěkně. Ten mlhový polštář, co mám, nám dělá pořád parádu i po roce.
    Tak pěkný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V reálu jsou ještě hezčí. Jsem spokojená, jsou to vždycky trochu nervy jak ÚO dopadne v tiskárně :-) Děkuju.

      Vymazat
  4. Baru, KRÁSA...jsi tuze šikovná. Věrka

    OdpovědětVymazat