středa 28. října 2015

Podzimní pozdrav

Na facebooku se toho děje poslední dobou víc než tady. Ne, že by se v mám životě nic nedělo, ale nemám potřebu fotit všechno jako dřív. Divný? Nikdy jsem si nemyslela, že se toho dočkám, ale opravdu jsou dny, kdy jsem ráda, že foťák nechám odpočívat. Příspěvky jiného typu než fotografického jsem tu dlouho neměla a protože se mě nedávno jedna čtenářka ptala na podzimní výzdobu, musím se přiznat, že žádnou nemám. Tedy pokud nepočítám švestky v míse. Ale ty přece podzimní jsou, ne? :-) Letní modrou jsem sice schovala do skříně, ale jinak se toho moc nezměnilo. Velký šedý koberec jsem vyměnila za ručně tkaný, který jsem si přivezla v létě z Beskyd. Je to vlastně jen taková malá předložka, ale mám pocit, že to významně odlehčila. A taky plakát jsem vybrala více tématický. Podzim je pro mě pracovně nejvytíženějším obdobím a každej rok si říkám, že začnu dřív. I když jsem začalu už na konci srpna, pořád nemám vše ve fázi, kdy bych si mohla říct "konečně hotovo".  Zítra si přivezu z tiskárny nové fotopolštáře a doufám, že se mi je podaří do 14 dnů vystavit na eshop a nabídnout k prodeji. Přístí týden mě čeká grafický kurz a taky bych si chtěla udělat konečně víc času na sebe. Hlavně ať ještě nepadá sníh! V létě jsem se těšila, že až začně Vítek chodit do školky, bude času habaděj a ono néé, ono je ho ještě míň. Ale jsem za to ráda, lepší žít akční život než nudný. A tak jsem vám nafotila aspoň kousek našeho (ne)podzimního bydlení. Kuchyňská linka je stále v rekonstrukci a mozaika čeká na dokončení. Snad to zvládneme do Vánoc. Potom se pochlubím, protože kuchyně dostává úplně jiný ráz. Zbývá už jen vybrat to správné osvětlení a ze Zahrady na niti dokoupit ještě tillandsie do skleněných koulí. Kokedama totiž roste jak o život a mám velkou radost, že se jí v mojí péči daří!




Diář na přístí rok už nezeje prázdnotou a vesele se mu plní řádky.




Kluci dnes odjeli k babičce na prázdniny a já jsem předala všechny zakázky, takže mám konečně trochu víc prostoru. Večer jdeme do divadla na představení Velká zebra aneb Jak že se to jmenujete? Těším se moc, protože konečně na živo uvidím Ondřeje Vetchého.  Do divadla bych taky chtěla chodit častěji. Ale zase tak zle na tom ještě nejsem. A co Vy a podzim? Taky Vám přijde všechno tak rychlý nebo si pěkně užíváte s podzimní výzdobou na stole?

Mějte se prima a užijte si dnešní volný den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. Můj diář zatím zeje prázdnotou, ale doufám, že nejpozději na konci března už začnu zapisovat :). Stejně je to super formát tenhle velký diář! Hodně mi vyhovuje a jsem ráda, že můžu z letošního svého, který je stejný, plynule přejít do toho od Tebe, aniž by se cokoliv změnilo :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na tom podobně jako ty, Baru, výzdoba skoro žádná ...vlastně jo, pověsila jsem nad stůl javorové lístky na niti a mám naše jablka v míse:)
    pa a hezký večer v divadle - já jsem Vetchého viděla několikrát v Činoheráku a je fakt skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No však to stačí :-))) Já myslím, že výzdoba není vůbec důležitá! Vetchý byl skvělý, stejně jako Kateřina Hrachovcová Herčíková. Fakt jsme se bavili.

      Vymazat
  3. Baru,
    vůbec mi u tebe podzimní výzdoba nechybí !
    Mám ráda tvoje černobílé obrazy, polštáře, diáře,...a těším se na další novinky:-)
    Ať všechny plány a přání zvládneš ve zdraví !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ili, děkuju! Mně popravdě taky nechybí, tak je asi všechno v pořádku :-)))

      Vymazat
  4. Kocham se...pokukuji po te bednicce na casopisy..doma slo postupne vsechno nahoru Ruzenka uz zacina okruzni jizdy ;-). Porad me to nevychazi s temi fotkami...porad do toho neco leze ;-) ach jo snad je jeste budes mit v nabidce...mozna si je budu prat od jeziska B-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle období už mám za sebou :-) Fotky z nabídky určitě nebudu vyřazovat, ale půjdou s cenou nahoru. Především velkoformáty. Jen jsem se ještě nedostala k přecenění.

      Vymazat
  5. Baru, máš to krásné i bez podzimní výzdoby. (stejně jsem tím dotazem myslela na ty kaštany) :)
    Mě tvůj kalendář taky vyhovuje! A je krásný, originální, přírodní, minimalistický................a můůůj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já vím :-) A děkuju! Měj krásné podzimní dny ♥

      Vymazat
  6. Kochám sa, rogalo, koberček, čisto, jednoducho ...och !

    OdpovědětVymazat