pátek 25. září 2015

Studentský pokoj

Tento jsme fotily v úterý. S podzimem vždy přichází focení interiérů a to je činnost, která mě obzvláště baví. Tento studentský pokoj se mi moc líbí a klidně bych byla šestnáctiletým Františkem, kterému tohle království patří. Fakt mu to závidím! Já sice již taky zahájila studium, ale tak krásný pokoj rozhodně nemám. Úplně si dovedu představit jak se válím po tom úžasném koberci s anglickou vlajkou a bifluju se nová slovíčka. Ovšem zatím si musím vystačit s pracovním koutem v ložnici. Mám pro Vás malou inspiraci v podobě fotografií a na stránkách designérky Leony Fouskové si můžete navíc i přečíst povídání k tomu projektu. 












A já doufám, že už brzy přijdu s novými fotografiemi redesignu naší kuchyňské linky, protože vypuklo poslední kolo a tím je po tabulovém nátěru lepení mozaiky. Užijte si prima víkend!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

14 komentářů:

  1. No jako teenegerovi by se mi taky libil ;-)...mame stejnou drevenou podlahu akorat nove zbrousenou :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten je naprosto boží - ukládám jako inspiraci pro syna a tleskám 👏

    OdpovědětVymazat
  3. Ak je to u tvojich synov , tak záávidím, tak je to krásne ! Moje farby, môj purismus a tá sivá ! Hektar je aj v sivej krásny ! My ho máme bronzový...
    Len neverím, že dovolili tieto farby ! Tú cyklámenovú ti chlapci odobrili ?
    Je to špica !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, Alenko, jak píšu v textu, pokoj patří šestnáctiletému studentovi Františkovi a fotila jsem ho pro bytovou designérku Lejku F., která je autorkou návrhu a se kterou už druhým rokem spolupracuji. Více o této realizaci si můžeš přečíst na jejich stránkách http://www.atelierfouskova.cz/fotoalbum/navrhy-a-realizace-2015/11_pokoj-s-anglickou-vlajkou/

      Vymazat
    2. Aha, áno, prvý krát sa mi to načítalo tak, že mi preskočil text na fotky a prečítala som si záver...ja by som volila takýto pokoj,je inšpiratívny ten pás sivej na stene.....feeling je taký, aký mi vyhovuje a vždy je to tak pekné, keď sa fotí, moji by mu-pokoju ,,šlápli na krk,, :-)
      PS : Tak ako ,,šlápli tomu na krk,, v podkroví, ani si nevieš predstaviť , čo tam riešim...potrebovala, by som to,,oko,, architektky...
      Kúpila som si v IKEA veľké vankúše, tri, a k tomu ľanovo, bavlnené návliečky : ako moja béžová kamenina a olivový a antracit, ako kameninové džbány a mažiar, na ktoré sa chystám..a ešte nejaké nie veľké veci a nechala som tam ..národný dôchodok,,.
      S tvojim vankúšikom to ladí :-)...nafotím,dúfam...je tu frmol...

      Vymazat
    3. Myslím, že majitel tohoto pokoje mu na krk šlapat nebude, ale trochu se toho bojím u nás. Jinak tyhle realizace se samozřejmě vždy fotí uklizené, s lehkým aranžmá :-) My už rovněž máme svůj návrh pokoje pro naše chlapečky, už čekáme jen na cenu od truhláře a když to dobře dopadne, budou mít kluci k Vánocům krásný dárek. Tak jsem zvědavá, jak to doma poladíš, těším se na fotky!

      Vymazat
  4. luxusní návrh, provedení, foto !!!!! :-), jojo, jsou lidé, kteří svou práci UMÍ a milují, díky za ně!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Galino, bez Vás, co nás podporujete, by to nešlo! Díky moc ♥

      Vymazat
    2. Přesně tak. My můžeme naši práci milovat právě proto, že má konkrétní hmatatelné výsledky financované úžasnými klienty, kteří nám důvěřují! Myslím, že se potřebujeme navzájem a je to tak dobře! Krásná spolupráce, děkuji oběma.

      Vymazat
  5. Perfektní.....chtěla bych mít znovu 16 a mít takový pokojíček! Učení i uklízení by mě v něm bavilo!!!!!
    Šikovná designérka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já taky! Bych se učila s chutí a bez zbytečných odkladů :-))) A šikovná Lejka určitě je.

      Vymazat