čtvrtek 17. září 2015

Diáře 2016

A slibované je tu. A5 kroužkové diáře na rok 2016. Jednoduché, recyklované, ručně vázané. Letos jednoduše, bez vkládaných fotografií a barevných tisků. Fotografie je vytištěná na kvalitní papír, nalepena na karton, který tvoří titulní stranu diáře. Ražba letopočtu je decentní, stříbrná. Zadní strana je opět z recyklovaného kartonu potažená černým papírem nebo knihařským plátnem.  Vazba kroužková, s gumičkou na zajištění a barevně ladící. A co je uvnitř?







 
Uvnitř diáře najdete týdenní kalendárium v českém a anglickém jazyce z recyklovaného papíru, které obsahuje: osobní údaje, plánovač dovolené, plánovací kalendář, roční výhled a samotné kalendárium. Vlevo týdenní plán, vpravo potom místo pro poznámky. Na konci diáře je deset čistých listů a pokud rádi píšete, můžete si diář sladit s poznámkovým blokem. I když pozor! Aby se to nepletlo, GEOMETRY je barevný zápisník a diář černobílý, KŮRA je světlejší zápisník a tmavší diář a RYBÁŘE jsem ponechala úplně stejné, pro ty, co to mají rádi vyladěno. Každý diář je opatřen saténovou záložkou. Nutno brát v potaz, že se jedná o ruční práci, tudíž každý kus je originál a může mít drobné odlišnosti. A pokud se vám líbí, objednávat je můžete už teď v eshopu na Fleru nebo na ArtBe, protože jsou všechny skladem. Nehodlám dělat žádnou sériovou výrobu, takže množství je limitováno. Určitě je to pěkný dárek pro Vaše blízké. Nechci strašit s Vánocemi, ale jsou tu cobydup :-)



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Ahoj Baru, já mám jasno - diář a zápisník kůra. Ale krásné jsou všechny, dovedla bych si pro sebe představit kterýkoli z nich. Čekej mě v obchodě ;-), pa!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, bude mi potěšením. Akorát pozor, oboje barevné, diář tmavší, zápisník světlejší :-)

      Vymazat
    2. Jojo, počítám s tím ;-). Díky!

      Vymazat
    3. Tak se budu těšit a děkuju já!

      Vymazat
  2. ,,Sjíždím,, to a ešte budem, tak zatiaľ takto:
    Zaujímavé a boli ste všetky v jednom stylingu : Biela s čiernou, sivou, modrou a tyrkys !
    Fakt rovnaké duše...
    Ohýbanie dreva je počin na ktorý keď myslím a nechápem ?? ..:-)
    Čo si to tam vyrábala ?
    Nedali ti nejakú ,,Tonku ,,?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohýbala jsem dřevo na opěradlo legendární židle TON č. 14. Dřevo se nejdříve napařuje, potom ohýbá, to byla součást workshopu. Tenhle kus dostanu domů, jen co bude vysušený. Tonku mi nedali, ale už jsem si ji objednala :-))))

      Vymazat
    2. Kam som ten koment pripla ?
      Viem, že sa to naparuje, a tlak, aj tak...nechápem :-)
      Tak objednala :-)

      Vymazat
    3. Připla jsi to do diářů, ale to ničemu nevadí :-))) Ano, ano, moje Ironica v bílé bude za pár týdnů doma, juch :-)))))

      Vymazat
  3. Ahoj, chci se zeptat šlo by dát do diáře pár volnýc listů, třeba 20 ? potřebuji jěště dělat zápisky. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlo, bohužel, teď již ne, diáře jsou vyrobené. Ale na konci každého diáře je 10 čistých listů, u každého týdne je volná jedna stránka linek na poznámky nebo je možné si ve stejném motivu koupit ještě zápisník.

      Vymazat