pondělí 24. srpna 2015

Víkend

Tak jsem si říkala, jak si udělám odpočinkový víkend. Od minulého pátku jsem jela téměř nonstop, abych konečně dokončila a předala všechny foto zakázky. To se mi dokonce podařilo a tak jsem v sobotu ráno vyslala kluky k dědovi a babičce na víkendové prázdniny, lehla si s oblíbenou Soffa a dokonce jsem k tomu snědla půl tabulky čokolády, což se mi nestalo už pár měsíců. Oběd připravil pan Božský (to se taky stává pouze párkrát do roka) a po něm jsme vyrazili do kavárny na malou siestu. Jenže já asi neumím odpočívat, ležet jen tak a tak jsem se vrhla na přípravu tisků nových zápisníků a diářů pro rok 2016. A protože některé motivy byly méně úspěšné, už se nebudou v nabídce opakovat. Takže třeba zápisník ČESNEK můžete nyní zakoupit se slevou 28%  a mám úplně poslední kus. Naopak se můžete těšit na nové motivy jak bloků tak diářů. A ti z vás, co se ptali po nástěnném kalendáři, bude taky, ale až později. Zápisníky bohužel není možné vyrábět po jednom kuse, resp. je, ale cena za poštovné by se neúměrně vysoko promítla do ceny výrobku a to se potom opravdu nevyplatí. Takže jsem zadala do výroby celou velkou objednávku, abyste měli z čeho vybírat. No a ode dneška už se začnu řídit patnáctero pravidly práce z domova, které sepsala Myyna a u mě už mají čestné místo v rámečku na pracovním stole. Neděle už byla odpočinková a zítra vám přinesu pár obrázků z vily, kterou jsem v neděli navštívila. A jaký byl ten váš víkend?




Příjemný start nového týdne!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Odpočinek musí být, ale nějak se mi taky nedaří uplně v klidu relaxovat.
    Ať pravidla dobře slouží! Já s tím mám někdy problém, zejména pak s nečučením na internet, když jím :))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, to je i můj obvyklý problém :-) Když už se přes den najím, tak jím u netu :-))) No, ode dneška bude změna!

      Vymazat
  2. Tvojich fotiek mám plnú hlavu !
    A keďže aj ja ,,pracujem z domu ,, musím na tie pravidlá k MYYNE JUKNÚŤ !

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se máme na co těšit, i když mi ta "16"ka moc sympatická není.....My "prožili" sobotní odpoledne ve znamení nákupů, neb z našeho malého milého synáčka se nám přes prázdniny "vyloupnul " milý mladý muž:-), takže potřeby pro školu a ost.....( kdo má děti - ví, co všechno od hlavy až k patě to obnáší:-)) Neděle byla ve znamení objevení Moravského Krasu na kolech,....pro radost a na pohodu:-), NÁDHERNÉ,.....a až se zbarví podzim - musíme zopakovat..... příznivá víkendová konstelace....Mějte, Báro, krásné dny, :-)galina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Galino, ani mně ne, nemám ráda sudá čísla :-))) Naštěstí součet je lichý, tak aspoň něco :-) Potřeby pro školu a školku už máme taky skoro pořešeny a naprosto chápu. Já ještě dneska ráno byla v papírnictví dokoupit poslední věci. Kras na kole je nádhera! A na podzim bude ještě větší, taky to mám ráda. Přeju krásný zbytek léta!

      Vymazat