úterý 18. srpna 2015

Letní svatbování - volné termíny

Nevěsta jak z růže květ, ženich radost pohledět. Eva a Radim. Další krásný pár. Krásný nejen na pohled. Jsem vděčná, že jsem mohla být součástí jejich velkého dne. Děkuji nejen za to, ale i za souhlas s publikovánm fotografií. Celou fotosérii můžete najít zde




 


  

 

 

A pokud byste náhodou hledali svatebního fotografa tak nějak na poslední chvíli, mám ještě volné dva termíny v září. Jeden uvolněný 19.9.2015 a potom 26.9.2015. Bližší informace a ceny jednotlivých svatebních balíčků Vám ráda zašlu emailem.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Barborka,nie že nečítam tvoj blog...,ale muselo sa ti štikútať, lebo ja si už ,,listujem,, v tvojom ,,obrázkovom obchode,,....
    Súťaže by som sa musela zúčastňovať príliš zložito a ja viem, že ja si určite u teba vyberiem sama...
    Fotíš tak, že to človek zhltne :-)
    Už teraz si môj dvorný fotograf !
    Napr. tá svadba, čarovné...a k teniskám som dozrela tiež :-)
    Tie posledné fotky od nás, sú aj preto, aby si videla, že Turbínka má nové miesto....no mne sedí viac ako to na dreve...
    Som zvedavá čo podniknem, M. je posledný raz preč a aj vybavovačiek je dosť, ale odstrihnem sa !
    Pekné prázdninovanie a užívanie :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný slovo "štikútať" :-)))) Soutěže ses klidně zúčastnit mohla, posílám i na Slovenko :-) Ještě jsem nelosovala! Losovat bude až dnes random, tak to ještě klidně stihneš :-) Svatba byla opravdu čarovná , protože ženich s nevěstou jsou neobyčejně užasní lidé, to je radost s takovými spolupracovat. Zrovna tu byli, předávala jsem jim dvd s fotkami. Na blog kouknu, já si k tomu vždycky sednu, že si něco přečtu a potom je to všechno jinak. Zkoukla jsem jen tu tvoji krásnou zahradu. A zrovna včera jsem někde na fcb zaregistrovala krásný citát: "Vyber si práci, která tě baví a ani jediný den svého života nebudeš muset pracovat." Konfucius. A tak mám prázdniny každý den :-) Alenko, děkuju a měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som o tento citát tuším u Pavlíny z QD v podobe plagátu zasúťažila :-)
      Vieš problém je teraz nie Slovensko, ale facebook...nemám a žiadať Dorotku je zložité, mňa máš istú ja mám v srdci dva plagáty (uhádneš ? ) , fotky, aj sety..vankúš.....a práve posledné posty som nafotila kvôli Turbínke, že kde je premiestnená :-) takže u mňa máš stále miesto pre reklamu:-)

      Vymazat
    2. Odpustila jsem fcb jiným, odpustím i tobě :-))) A matně tuším, že něco z těch Skadarských vod by se ti asi mohlo líbit :-)

      Vymazat
    3. Predstav si, že kameň to je ale v podobe toho chrámu a kríža :-)
      A z tých vôd vo mne ostala tá prova vynárajúca sa z vody pred tými horami ...proste ten paradox skoro nábytku, hnedého, dreveného pred tými horami...no a to nemáš v ponuke, ale dá sa to z archívu použiť , však ?..keby náhodou...kus dreva- objektu v takom prostredí !
      V poslednom poste som ti dopísala aj do PS tvoje meno ako autorky, teraz ! :-)

      Vymazat
    4. Myslíš tuhle? http://www.fler.cz/zbozi/plakat-love-yourself-and-life-6518908 I ta mi přišla na mysl! V daný okamžik to místo mělo tak silnou atmosféru, že jsem nemohla odolat. Příď lodě na jezeře sice v nabídce nemám, ale že jsi to ty, nebude to problém. Stačí si napsat. Jsi nejúžasnější! Děkuju moc :-)

      Vymazat
    5. Pozriem sa, si milá :-) , ale najskôr ti prilepím tú dávno sľúbenú adresu Inny, má tam veľmi pekné momentky zo severskej prírody
      http://innaia.blogspot.sk/

      Vymazat
    6. Hej a ešte sa mi páči : Môj dom, môj hrad...ten chrám....pozerám na svoje skrine a hypnotizujem ich, ako by im to svedčalo... :-)...nejak mi na jeseň prichádzajú...no a drôty s dažďom, to viem určite, pre tie som rozhodnutá !...len neviem či vankúš, alebo foto...potom paraglidista a potom tie melancholické trávy...no a potom... :-))

      Vymazat