pondělí 17. srpna 2015

Insta týden

Vítám všechny čtenáře v novém týdnu. Pro pesimisty zbývají už jen pouhé dva týdny prázdnin, my optimisté máme ještě celé dlouhé dva týdny! My ten minulý jsme strávili s rodinou a kamarády na dovolené v Beskydech. Kdo sledoval instragram, ví. I když jsme se vrátili už v pátek večer, abych mohla o víkendu pracovat, nemám zatím upravenou jedinou dovolenkovou fotku. Ale protože sama z duše nesnáším, když si někdo neustále stěžuje jak nestíhá a na nic nemá čas, dělat to nebudu. A tak mám jen jednu insta mobilovou pohlednici (prozatím). Ale nebojte se, určitě nějaký cestovatelský příspěvek zase bude. A připomínám, že dnes o půlnoci končí soutěž o plakát dle vlastního výběru!




Mějte příjemný start nového týdne a užívejte si prázdnin plnými doušky!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

7 komentářů:

  1. Tak jste se tam měli taky krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Beskydy jsou pro nás srdcovka :) tam jsme doma +:)

    btw přemýšlím o černobílé koláži z tvých fotek....a líbilo by se mi styl z architektury Liberec/Ještěd-Havířov/nádraží, Ostrava/vítkovické hutě a chtěla bych to doplnit našimi dalšími oblíbenými místy a říkám si že je to osud že si byla zrovna v Beskydech. Neměla bys fotografii z Beskyd Maměnku či Radegasta, která by se hodila k jejich černobílé verzi? Případně Svitavy? :)

    Děkuji Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje už taky :-))) Marti, fotky z Beskyd co vidíš v pohlednici, jsou všechno z mobilu, s těma moc pracovat nechci. Vydrž, fotky z foťáku (teda několik málo) budou, jen musím dodělat pracovní resty. Radegasta tam někde určitě mám.

      Vymazat