pondělí 8. června 2015

Projektoval Emil Králíček

Krásný začátek nového týdne přeju! Doufám, že jste si užili příjemný letní víkend. Pro mě byl sice z části pracovní, ale příjemný zároveň. V sobotu jsem vybírala zajímavá místa pro dvě svatební focení a v neděli i přes horké počasí jsme s nastávajícími novomanželi fotili na svatební oznámení. A tohle už jsou poslední fotografie z vily Na Libušince. Bylo mi potěšením fotografovat tak nádhernou vilu. Možná jsem vás s tím už trochu nudila, ale jsem ráda, že jsem dostala souhlas s publikováním a mohla si k tomu vlastně sepsat takový malý deníček. Pokud jste neviděli celou vilu od začátku, určitě nakoukněte sem, najdete tam všech šest dílů pěkně pohromadě. A dnes ještě kousek terasy se zahradou, pár detailů a nábřeží kolem. Zvláštní, k jaké práci člověka vítr občas zavane. Proč zrovna sem, na to jsem ještě nepřišla. Tak snad se vám vila líbila stejně jako mě a už s ní dám pokoj, slibuju!












 


Létu zdar!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Poslední??? Škoda:-(, já se nesmírně bavila a kochala - díky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem potom ráda a třeba zase někdy příště :-)

      Vymazat
  2. Zdá sa mi, akoby tá terasa patrila tomu domu vľavo :-), bielemu...
    A je tam ten môj obľúbený most, však ?
    ..a priznám sa , keď vidím tú ceduľu , názov námestia...že takúto pražskú ceduľku, oranžovú ! :-)...mám na tehlovej stene, hádaj kde...a lícuje, trám,a ukončenie tehl. steny nad ...a je to ulica Šlejnická a zo žartu, keď sa nás pýtali , že kde bývajú mladí, sme ukázali na ceduľku, že na Š.ul.:-)))
    Pôvodne mala ísť na vstupné dvere,aby ich pes neškrabal, ale bola ťažká...no, je to náš plech !!! Máme dve, ešte tú policajnú stanicu !..pre syna...
    ...dúfam, že budeš pokračovať...:-))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je "Chocholova" a taky krásná! Ano, fota jsou z železničnímo mostu, taky ho mám ráda :-) A pokračování nebude. Vila je nafocena, můj úkol splněn :-)

      Vymazat
    2. Dúfam, že budeš pokračovať...:-))) - myslím vo fotení zaujímavých domov ...

      Vymazat
  3. Mně se seriál o vile taky moc líbil! Pevně věřím, že Tě vítr zase k nějaké podobně zajímavé práci zavane, abychom si to zas mohli užít - ty i my ;-).
    V.

    OdpovědětVymazat