sobota 6. června 2015

Jahodové mojito

Co taky jiného v tom horku, že? Tohle jahodové mojito je nealko a u nás teče proudem. Dneska jsem si přivezla jen tak na chuť 3 kila jahod od místního pěstitele a máta mi na okenním parapetu v kuchyni dorůstách gigantických rozměrů, že už skoro nevidíme ven. Je třeba vše zpracovat. Recept asi není třeba psát, protože jeho přípravu všichni notoricky známe. Kdyby ale přece jen někdo nevěděl, co bude potřebovat, tak jsou to jahody, čerstvá máta, limetka, led, sodovka a třtinový cukr. Hlavně nedávejte citron, ano prosím? Než mojito s citronem, tak raději nic. Úžasně osvěžující nápoj to je a i když se má příští týden trochu ochladit, určitě se bude hodit. Já se přiznám, že milovnicí těchto tropů příliš nejsem, do 25 stupňů je to ideální, ale prázdniny se blíží a tak je třeba trénovat a zvykat si. Tak na zdraví a příjemný zbytek víkendu!









 





Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Jůůů, asi jsem Neználek, ale jahodové jsem ještě neměla :-O Za to mám na léto ozkoušené okurkové, to je na ochlazení osvědčené a hlavně není moc sladké, takže parádně osvěží :)

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Dělám okurkovou limonádu, máme ji taky rádi :-) Ale teď je třeba využít sezónu jahod :-)

      Smazat
  2. Jůůůů jahodyyyyyyyy hned bych si dala všechno, cokoliv z jahod, ty nemůžu teď no :(. Tak snad příští rok.

    OdpovědětSmazat