sobota 27. června 2015

ArtBe

Výběr české a slovenské originální tvorby. To je ArtBe, výběrové tržiště, které už mnozí z vás určitě zaznamenali. Koncentrace handmade umění a kvalitního designu, jehož autoři jsou vybíráni týmem lidí, který za ArtBe stojí. Nově můžete zakoupit moje vybrané fotografie a fotoprodukty právě tady, na ArtBe. Je mi velkou ctí, že jsem prošla sítem. Postupně doplním fotopolštáře i bloky a na podzim se můžete těšit na novou kolekci fotobloků, protože z té stávající už nemám jediný volný kousek. Ale samozřejmě se dají dovyrobit. Ceny za zboží jsou zde uvedeny včetně poštovného, abyste se nezalekli, že jsou vyšší. Aktuálně v mojí výloze na ArtBe můžete najít tuto opravdu velmi limitovanou Ještědskou sérii 2015. Tak nakoukněte, celý koncept tohoto tržiště je nejen graficky zajímavý a čistý.



Příjemné nakupování na ArtBe!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Báro, ať se Ti tam daří! ArtBe je prima platforma, dobře se mi s tím pracuje. Jen to poštovné v ceně mi vadí, ale třeba to časem změní, všichni, s kým jsem se bavila si myslí, že to není moc dobrý nápad.
    Tak prodeji zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to myslím taky. Nepůsobí to podle mě dobře. Ale nedá se nic dělat. Děkuju! Snad se mi tam brzy podaří navkládat zbytek zboží.

      Vymazat