úterý 5. května 2015

Na čem právě pracuji

Já se toho jara nějak nemůžu nabažit. Malá ochutnávka z posledního focení pro obec Habrůvka. Fotodokumentuji katastr obce a tohle jsou jen malé detaily vybraných míst, která jsem navštívila minulou neděli. Tyršův sad, který byl nádherně rozkvetlý a voňavý, skála Zub času a Tři kotle. Tahle práce mě těší, letos si to jaro opravdu užívám a to jsem spíše milovník podzimu. Příště pro vás budu mít zase nějaký tip na výlet, tentokrát méně známá, ovšem krásná místa Moravského krasu. Jen co dodělám zbytek fotek z neděle a sepíšu to.






 





Prima den! My dnes jdeme k zápisu do mateřské školky :-)


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

11 komentářů:

  1. Krásný, jarní! Každý rok mám z jara větší radost. Stáří je někdy legrační věc :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáří :-)))))) Ale pravdu máš, taky pozoruju, že se to mění. Já jdu s jarem pro změnu do barev. Koupila jsem si modrou větrovku s bílýma hvězdičkama, žlutý tepláky a koukám po prstenech Simony Kafkové. Prostě všechno úplně jinak! :-)))

      Vymazat
  2. Prima fotky,prima dni,aj tie škôlkárske :)
    ....nás čaká v stredu posledné rodičko ....:)....asi konečne posledné vrámci vzdelávacieho systému našich detí...nerátam Mila,ten má skôr individuálne
    sprevádzanie....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať to dobře dopadne :-) My jsme taky zapsaní, uvidíme, jestli i přijatí :-) Krásné dny!

      Vymazat
    2. Na tabuľovú čiernu som odpovedala u seba :)...ináč tá kuchyňa, tá bola zmáknutá ,... já som si to pozrela už dávnejšie,klobúk dole :) ...ja by som to nedala....:)

      Vymazat
    3. Už jsem četla, děkuju! Já mám ještě pozvanou kamarádku, co lepí mozaiku, tak přemýšlím, že to nějak nakombinuji. Část tabulová černá a část bílá mozaika s nějakým drobným detailem. Musím to nechat uzrát :-)

      Vymazat
  3. http://pieceofnorth.blogspot.sk/
    ...na tomto blogu,niekde v minulom roku,je záber na kuchynský kút,kde vidno tab.č. ako náter za linkou :)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...ešte pre inšpiráciu a zvažovanie :) .... mrkla som na blog ND...a je tam použitý kachlík na servírovanie,biely s nápisom...je to fakt pekné ,možno aj do mozaiky,alebo k nej....:)

      Vymazat
    2. Děkuji za tipy, projdu si to, ale nakonec asi od té tabulovky ustoupím, protože bych ji chtěla na plochu na varnou desku, ale bojím se, že když mi tam bude stříkat mastné při vaření, že to nepůjde dolů a budou tam fleky.

      Vymazat
  4. Ty máš zlaté ručičky!
    PS: Musí Vás přijmout, mohla bys jim fotit dětičky:-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jim dětičky fotila, tak snad to vyjde ; -) S ručičkama no nevím, ráno kouknu, teď už moje znavené tělo odpočívá v posteli ☺Děkuju!

      Vymazat